15 jarig Jubileum

Gepubliceerd op 13 maart 2024 om 15:44

Woensdag 13 maart was het feest, Friends of Animals bestaat dan 15 jaar. 13 maart 2009 werd Friends of Animals  opgericht door Joke Piket en Harriet Kuiper. We zijn begonnen als vereniging en op 12 nov zijn we een stichting geworden. In de jaren werd het team groter en groter en dankzij dit team zitten nu in het jaar 2024.

Toen  Friends of Animals werd opgericht was ons doel om steun te verlenen aan de plaatselijke organisaties en zo de leefsituatie van de dieren ter plaatse te verbeteren.  Te ondersteunen o.a. de asielen met bouw/opbouw, het aan brengen van verbeteringen zodat het veilige verblijven worden voor de dieren. Helpen doormiddel van onze projecten en het sturen van pallets met hulpgoederen.
In de jaren is ons doel nog steeds ongewijzigd gebleven.

We zijn 2009 begonnen met het helpen van de asielen AYBYDA, La Guardia  Grand Familia en Chiripaina, in de jaren erop volgend zijn er asielen bijgekomen, afgegaan. Sommige asielen zijn gestopt, anderen zijn gaan samenwerken. Op dit moment hebben we onze vaste asielen – Aurora- Canis y Felis- Masquechuchos  - Rescate Animal Brigada Animalista– Villa Felis.

Doordat we zoveel hulp aanvragen kregen en krijgen hebben we besloten onze hulp uit te breiden en dat we onze transporten met hulpgoederen ook naar asielen buiten onze vaste asielen zijn gaan sturen.

De lijst met namen van de asielen die we hebben geholpen is  inmiddels al heel lang en groot en hier zijn we heel erg trots op dat we zoveel dieren kunnen helpen.

TERUGBLIK OP DEZE 15 JAAR

We kunnen nu pagina’s vullen met wat we in die 15 jaar hebben gedaan.  Het bouwen van het asiel Chiripaina, Villa Felis heeft prachtige gebouwen op het terrein gekregen, ABYDA en Masquechuchos allemaal nieuwe kennels in het asiel,  nieuwe generators, nieuwe honden hokken, kattenverblijven. Een Quarantaine ruimte voor Khatucai, er zijn zoveel geweldige dingen gedaan voor de dieren.

Dit alles werd bekostigd door de acties,  donateurs, sponsors, fosterbaasjes.  Het bedrag wat we in deze 15 jaar in het totaal hebben overgemaakt naar Spanje is 677.601,90 (incl kosten transporten. We hebben 445 pallets met hulpgoederen naar de dieren in nood kunnen sturen.

We willen even stil staan bij deze dag en alle mensen bedanken, de sponsors, bedrijven, dierenartsen, donateurs, fosterbaasjes en al de vele vrijwilligers,  die al die jaren met veel inzet en plezier hebben meegeholpen om de dieren in nood een beter leven te geven. Een aantal vrijwilliger viert vandaag ook hun jubileum dat ze al 15 jaar vrijwilligers bij ons zijn.

Dank jullie wel, zonder jullie hulp en steun zou er geen jubileum zijn. Dit feestje kan dus niet gevierd worden zonder jullie. Symbolisch voor jullie allemaal een bloemetje als dankjewel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.