Natvoer Hera

In een eerder bericht hadden we aangegeven dat we een aantal blikjes Renske kat en kip met groenten voor Hera hadden besteld omdat ze dit voer zo verschrikkelijk lekker vindt.  Helaas kregen we bericht dat het niet meer leverbaar was en het geld werd terug gestort. We hebben echt alle online winkels geprobeerd, de fysieke winkels bezocht en zelfs Renske gemaild om te vragen of het voer nog ergens te krijgen was.  Helaas helaas... deze 2 soorten zijn uit de productie gehaald omdat er te weinig van werd verkocht.

Lees meer »

Kleine 50% actie voor Isra

We kregen een geweldig aanbod van een anonieme sponsor die ons bericht had gelezen over de katten van La tropa de Isra. We mogen een kleine 50% actie opzetten, als we 200 euro aan donaties voor Isra ontvangen vult deze anonieme sponsor het aan met 50%. Dit betekent dat we dan in het totaal 300 euro naar Isra kunnen overmaken, hoe geweldig zou dat zijn…

Lees meer »

Nog meer pups voor rescate

En terwijl ze bezig zijn om de  labrador  Tete te verzorgen krijgen ze de melding dat er 4 puppy's zijn achtergelaten in een doos in een container. Met al hun pleeggezinnen die al bezig zijn met de 7 mastiffs puppy's, er geen ruimte , geen geld meer is.. wat doen ze?

Lees meer »

Tete, aangereden hond

Tete is de labrador die een week geleden bij Rescate Animal Brigada Animalista kwam na een melding van de lokale politieHij werd aangereden en had ernstige verwondingen aan zijn voorpoten, uiteraard had hij geen chip.

Lees meer »

Voerproject - Voer voor Hera

Hera werd gered toen ze 3 dagen oud was. Hera bleef achter met de groei en heeft last van aanvalletjes/epilepsie. Ze heeft meerdere specialisten bezocht en sinds 23 januari krijgt ze nieuwe medicatie tegen de epilepsie.  8 feb heeft ze haar pootje gebroken en is hieraan geopereerd.Hera is een zorgenkindje en ze moet goed eten zodat haar weerstand in perfecte staat blijft. Maar Galia heeft nog niet echt voer gevonden wat Hera lekker vindt...tot onze transport kwam. We hadden bij het transport een aantal blikjes van Renske tonijn en kip gedaan en dit is wat Hera geweldig lekker vindt en haar hele bakje leeg eet.Galia heeft zich lens lopen zoeken en te googlen waar ze Renske voer kon krijgen... ze stuurde ons een bericht van hebben jullie een idee of dat wel in Spanje te krijgen is?We hebben gauw een bestelling geplaatst en zodra de kuipjes van Renske binnen zijn sturen we ze gelijk door naar Galia en kan Hera weer heerlijk smullen.

Lees meer »

Castratie project - 121 euro voor Ana

Vandaag hebben we 121 euro overgemaakt naar Ana uit het castratiepotje.  2 katten waren zwanger en moesten echt met spoed naar de dierenarts voor ze hoogzwanger waren.  Ze zijn vandaag geholpen, geen kittens.. geen nestjes meer voor deze 2.

Lees meer »

Storm schade bij Aurora

Een flinke wind in Cadiz en het ging er stormachtig aan toe.Antonio ging gelijk vanuit zijn werk door naar het perceel om te zien of alles oke was.Nou nee dus.... De muren zijn in gevaar, de wind gooide een aantal jaren geleden de 33 meter muur om en nu lijkt het ook niet goed te gaan. Het perceel, de muren is beschadigd door al die jaren wind met overstromingen.

Lees meer »

Dikke pech voor Hera

Hera werd gered toen ze 3 dagen oud was. Hera bleef achter met de groei en heeft last van aanvalletjes/epilepsie. Ze heeft meerdere specialisten bezocht en sinds 23 januari krijgt ze nieuwe medicatie tegen de epilepsie.  Gisteren kwam Galia thuis en zag dat Hera mank liep, ze heeft geen idee wat er gebeurd is. Hera kan een aanval hebben gehad en zich hierdoor bezeerd hebben of ze kan ergens afgevallen zijn...  

Lees meer »

Doos voor Masquechuchos

De doos is bij Masquechuchos bezorgd, hierin zit 20 pipet Dronspot pipet kat 0.5-2 kg , 40 pipet Dronspot pipet kat 2.5-5 kg, 34 pillen Milbemax hond – 18 pipet vectra hond

Lees meer »