Voorbereidingen volgend transport

Vandaag hebben we een start gemaakt voor een volgende transport. Het was echter zo bloedheet in de opslag dat we wat eerder moesten stoppen. Vandaag kregen we ook hulp van Diana Emmersdie helemaal uit Dussen (NB) naar de opslag in Ruinen kwam om ons te helpen, GEWELDIG!! Diana had de auto zo vol.... we zijn nog verbaasd hoe ze al die spullen in dat klein autootje kwijt kon...

Lees meer »

Een pallet voor Luisa

We kwamen in 2021 in contact met Luisa Rodri van (El hogar de los paraliticos - Opvang/huis van de verlamden ). Luisa heeft in het verleden al donaties van ons ontvangen via Ana. We hebben vorig jaar een verloting voor haar gehouden en nu hebben we een pallet met hulpgoederen naar haar gestuurd.Luisa vangt katten op die verlamd zijn of bepaalde afwijkingen hebben.  ( incontinent, ataxisch, PIF, Felv,  enz ), op dit moment draagt ze zorg voor rond de 30 katten. Hulp is en was dus heel erg welkom en gisteren is de pallet met voer, mandjes, benchen, medicatie enz. aangekomen.Binnenkort de foto’s van de donaties die in gebruik worden genomen.

Lees meer »

opbrengst veiling

De juni veiling zit er weer op, de veiling is gesloten. Op de veiling waren maar liefst 450 prachtige items waar opgeboden kon worden en dat werd ook zeker gedaan. Een super mooi bedrag van maar liefst € 3.110,72 is het resultaat van deze veiling en van deze prachtige opbrengt kunnen we weer heel wat pallets met hulpgoederen naar Spanje sturen

Lees meer »

5 puppy's gedumpt

Rescate Animal Brigada Animalista kreeg melding dat er puppy's waren achtergelaten in een bos. Ze zijn gelijk gaan kijken en gelukkig konden ze alle 5 puppy's redden. Deze ukkies zijn nu veilig.

Lees meer »

El Campito - Salvando Peludos

Fernando stuurde ons een bericht of we hun honden en katten ook konden helpen met donaties.Ze hebben niet alleen honden en katten, maar vangen in hun Santuario ook koeien, ezels, duiven, geiten, varkens, eenden op. Ze dragen zorg voor 150 katten, 120 honden en 200 overige dieren.Met zoveel dieren zijn de onkosten voor voer, medische zorg mega en hulp is dan ook hard nodig.We zullen Salvando Peludos ook gaan ondersteunen met materiele donaties.

Lees meer »

Kolonie kat geopereerd

De vrijwilligers van Rescate animal brigada zagen een gewonde kat in de kolonie.  De vangkooi is neergezet en gelukkig liep hij snel erin.

Lees meer »

Voorbereidingen transport

Onze opslag zit bommetje vol... we moesten van nood een stuk erbij huren omdat zaterdag 22 juni er weer een grote lading uit Oss bij komt. Het was weer tijd om wat pallets op te bouwen en vandaag zijn Marijke Lam en Harriet Kuiper naar de opslag gegaan om weer wat werk te verzetten.

Lees meer »

100 euro voor La tribu de Gaia

Momo, een oudere kat met FIV die een hele slecht gebit heeft. Hij is vrij goed, heeft eetlust en is sociaal en gek op knuffels. Momo heeft herhaaldelijk antibiotica gehad maar zijn gebit/tandvlees is er niet beter van geworden. Het enigste wat Momo helpt is het trekken van de kiezen waar hij last van heeft. De begroting van de dierenarts voor deze operatie ligt op 175 euro en dit geld hebben ze niet.

Lees meer »