Yuriko is geopereerd

Yuriko is geopereerd en de tumor is verwijderd, ze blijft nog wel even voor een paar dagen ter controle in de kliniek.Vandaag hebben we de donaties die zijn binnen gekomen voor Yuriko overgemaakt naar Rescate.

Lees meer »

De redding van Ari

Maandenlang hadden ze zicht waarnemingen van deze galguita in het Bonanza-gebied, in Sanlúcar de Barrameda, maar dan zagen ze haar maar een paar seconden en ze verdween onmiddellijk terwijl ze tussen de velden rende.

Lees meer »

De redding van Yuriko

Gisteren is Yuriko bij Rescate in de opvang gekomen. Ze is een oude dame die op straat liep, ze heeft geen chip. Wat ze wel heeft is een lelijke open tumor in haar borst waar ze aan geopereerd moet worden.

Lees meer »

Dierenarts bezoek Isra

Veel nieuwe honden en katten zijn bij Isra binnen gekomen en dat betekent een dierenarts bezoek.Vandaag ( 27 feb) zijn de nieuwe dieren bij de dierenarts geweest, la Clínica Barriga Verde en Gibraleon heeft de hele dag geboekt voor de dieren van Isra. Een hele klus om alle dieren daar te krijgen en straks weer op te halen en ze te verzorgen.. niet te vergeten de mega kosten die hierbij horen.

Lees meer »

8 pallets zijn opgebouwd

Puff.. kreun...  voeten op de bank en bijkomen.. wat een werk is er vandaag verzet.  Vanmorgen vroeg is Maarten naar de opslag gereden met alle spullen van Tamara. Dit was echt mega veel en het opbouw team Marijke Lam, Sandra Veldhuizen en Harriet Kuiper stonden al klaar om de handen uit de mouwen te steken.Gelukkig bleef Maarten ook helpen want oef we hadden die paar extra handen wel nodig....  In de loop van de dag kwamen Henk en Greetje uit Velp nog lossen en Nanja en Rik uit Apeldoorn kwamen ook nog een auto vol brengen.Uitzoeken, in bananendozen stoppen.. opbouwen.. stapelen...  en maar liefst 8 pallets zijn vandaag opgebouwd. Deze 8 pallets gevuld met honden en kattenvoer, droog en nat.  Medicijnen, voerbakjes, manden,  jasjes,  transportboxen, kattenbakken, krabpalen, enz enz...  gaan we naar La Tropa de Isra sturen. Isra zal niet weten wat hem overkomt.. dit is echt mega veel en zoveel dieren zullen hier mee geholpen worden.We zijn ontzettend dankbaar voor de vele donaties die wij mogen ontvangen voor onze dieren. Lieve mensen dank jullie wel, het is echt geweldig!Bij deze ook een grote dankjewel aan onze inzamelpunten, Maarten, het opbouw team.  We zijn ontzettend trots op onze geweldige vrijwilligers, wat een top team ❤ De pallets staan klaar en worden zo snel mogelijk naar Spanje gestuurd, we houden jullie op de hoogte.

Lees meer »

Hilversum leeg gehaald

Vanmorgen vroeg is Maarten op pad gegaan richting Hilversum om Tamara leeg te halen. WHOW!! en ze had toch een mega lading ingezameld.Maarten is bepakt en bezakt weer richting huis gegaan,  de aanhanger torenhoog en de auto gevuld met prachtige donaties.Lieve mensen, wat een hoop voer, medicijnen, dekens, manden, kussens, verband, kattenbakken, snoepjes, riemen, halsbandjes, speeltjes en ga zo nog maar even door! Hier gaan heel veel dieren weer enorm van genieten!!! Bedankt voor elke hartverwarmende donatie!!Samen staan we sterk!En ook een hele grote dankjewel voor Tamara en Maarten, Top!!!  

Lees meer »

Jose Manuel en Jose Carlos

Jose Manuel is een Duitse Herder,  hij werd samen met Jose Carlos een kruising van Mechelse en Duitse herder gered.Ze denken dat het vader en zoon is,  ze werden verlaten op straat gevonden.  Toen ze van de straat zijn gehaald waren ze in een zeer slechte conditie, beide met zoveel teken, dat hadden ze nog nooit eerder gezien.  Het is dan ook niet raar dat beide positief getest werden op Leishmania.  Hier zijn ze voor behandeld en stabiel.

Lees meer »