Aurora en Antonio

Aurora woont samen met haar man Antonio in Algeciras, een stad ongeveer 2 uur rijden van Cadiz. Aurora woont in een gebied waar veel jagers wonen en als de honden niet langer meer nodig zijn worden ze achtergelaten door de jagers. Vele achtergelaten honden en katten hebben bij Aurora en Antonio een thuis gevonden.


Inmiddels dragen zij zorg voor 36 katten en 23 honden. Omdat het aantal dieren te veel werd om in huis te kunnen houden, hebben ze besloten een stuk grond te huren en hier een asiel op te gaan bouwen. De 36 katten en kleine honden verblijven nog in hun huis.

Beetje bij beetje, stap voor stap werd het asiel opgebouwd omdat ze pas weer verder kunnen zodra er geld is. Het veld staat bij een rivier en wanneer het veel regent overstroomt het gebied en alles moet dus hoog gemaakt worden en muren geplaatst om het water tegen te houden.

Het is een mega klus die vele jaren zal gaan duren maar eens zal er een mooi asiel komen te staan waar de honden en katten een veilig onderkomen zullen hebben. Dat was dan de bedoeling...  maar de eigenaar van het perceel waar ze het van huren wil het verkopen.  Hij vraagt er een belachelijke hoge prijs voor en dit is niet te doen voor Aurora.  Vanaf januari 2025 moeten ze eruit... het is verschrikkelijk stressen want ze zijn nu al maanden bezig om te kijken naar een andere plek, huis.. wat ze kunnen huren maar er is bijna niets te vinden of het is verschrikkelijk duur.    Zodra er mee informatie is zullen we het bericht aanpassen.