Project hulpgoederen transporten

Een aantal keren per jaar sturen we transporten naar onze asielen. Gemiddeld stuurden we 25 pallets per jaar die kant op. Het versturen van 1 pallet kost 185 euro- Als we 10 pallets gaan versturen kost dit dus 1850 euro. Het is ontzettend veel geld, maar het weegt niet op tegen de waarde van de zendingen met hulpgoederen die duizenden euro's bedragen

Het zijn niet zomaar artikelen, het is een pallet vol met goederen om te overleven. De dieren krijgen een mandje, speelgoed maar het allerbelangrijkste is het voer, de medicatie. Als we deze goederen sturen scheelt dit weer op de uitgaven van de asielen waardoor ze wel een dier een behandeling of operatie kunnen geven en niet hoeven te wachten omdat het geld nodig was om voer te kopen.

De transporten komen heel vaak als een redding… een geschenk uit de hemel, waar ze dolgelukkig mee zijn. Een hele zware last valt van hun schouders en ze kunnen even weer vooruit. We willen heel graag deze transporten blijven doen zodat de organisaties/asielen die onze hulp zo hard nodig hebben toch de goederen mogen ontvangen die zo hard nodig zijn.

Helaas ontbreekt het ons aan financiële middelen en we vragen hiervoor uw hulp. Met meer financiële steun zijn we in staat om meer te doen. Door sponsor van het transport project te worden kunnen we blijven helpen, ook eenmalige donaties zijn van harte welkom. Help je mee?

Wil je een bijdrage leveren aan dit zo belangrijk project dan kan dat op: NL81 RABO 0108 444112 - BIC : RABONL2U 12 - t.n.v Friends of Animals te Vledder o.v.v transport.

Wil je helpen door sponsor te worden van het project met een x bedrag per maand/kwartaal/jaar wat je maar wilt,  aanmelden kan via de button.

De sponsors
Esther Koridon
Jessica Ekkel