Voerproject

Elke dag moeten de voerbakjes van de honden en katten gevuld worden. Niet een paar voerbakjes maar in de opvangen zijn er over de 450 honden en meer dan 500 katten die dagelijks gevoerd worden door onze organisaties.

De vrijwilligers leven van dag tot dag en kijken hoever ze komen met het voer. Dit zijn zware zorgen om dagelijks mee geconfronteerd te worden of ze het redden met het voer totdat er weer een zak gekocht kan worden.

Wij willen graag deze dieren helpen zodat zij de juiste voeding krijgen. Voor onze collega’s is het een grote zorg minder als ze gesteund worden met het voer voor de dieren. Als we genoeg geld bij elkaar gespaard door middel van ons voerproject, dan kopen we het voer in Spanje en laten dit bezorgen bij de organisaties. Op die manier wordt er geen geld verspild aan transportkosten en komt alles ten goede aan de dieren.

Als u een donatie wilt doen kunt u een bijdrage overmaken op bankrekeningnr. NL81 RABO 0108 4441 12 t.n.v. Friends of Animals te Vledder o.v.v. Voerproject.

U kunt ook sponsor worden van het voerproject. Met een door u gekozen bedrag kunt u maandelijks voer doneren en op deze manier meehelpen de voerbakjes van de dieren te vullen met goed voedsel.

Wilt u sponsor van het voerproject worden? 

De Sponsors
C Groenenboom
E Koridon
N Nijdeken
M Neijnenhuis
M Mijkens
L van Koot