Donateur worden

Waarom donateur worden?
De belangrijkste reden om donateur te worden is natuurlijk omdat u de dieren een warm hart toe draagt en ze graag wil helpen aan betere leefomstandigheden en aan hun toekomst.

Waarom donateur van Friends of Animals worden?
We zijn allemaal vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de dieren in nood in Spanje.
Geen vergoedingen, er blijft niets aan de strijkstok hangen, wat er binnenkomt gaat ook rechtstreeks naar de asielen, naar de dieren. Wij ondersteunen de asielen met bouw/opbouw, brengen verbeteringen aan zodat de dieren kunnen wonen in een veilig verblijf.

We helpen met financiële steun zodat gewonde dieren de zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben. Dierenartskosten, medicijnen, inentingen, chip en castraties/sterilisaties.

Een aantal keer per jaar sturen we een transport met hulpgoederen naar de asielen.
De transportkosten zijn erg hoog maar wegen niet op tegen de waarde met het voer en de goederen die we sturen, deze ligt vele duizenden euro’s hoger. Voer, een mandje, dekens, medicatie, benches, transportboxen enz., het zijn allemaal benodigdheden die voor ons misschien gewoon mogen lijken maar voor een hond of kat in Spanje is een mandje een ware luxe en wij gunnen ze dit zo.

Zonder financiële steun kunnen we dit werk niet doen. Daarom hebben wij u als donateur hard nodig. Als donateur van Friends of Animals steunt u ons met een jaarlijks vast bedrag ( € 15.- meer mag natuurlijk ook) Hiermee zorgt u samen met ons dat de dieren in Spanje op onze zorg kunnen blijven rekenen.

U steunt ons enorm door u op te geven als donateur