Etui's te koop voor Yazmina

Gepubliceerd op 23 maart 2024 om 15:40

Moreno Vilar Yazmina helpt vele dieren. Ze draagt zorg voor een aantal kolonie katten en haalt gewonde katten en honden van de straat en geeft ze de zorg die ze nodig hebben.Ze zoekt dan pleeggezinnen en adoptanten voor de dieren.

We helpen met transporten naar Yazmina en met iets financiële hulp bij de dierenarts kosten. Hier is Yazmina ons, jullie heel dankbaar voor en een vriendin van Yazmina besloot ons een dankjewel te sturen voor deze hulp.

 

Haar vriendin maakt dingen en verkoopt ze in haar eigen webshop en voor ons heeft ze super leuke etuis gemaakt met onze logo.

We zijn ontzettend dankbaar dat we dit cadeau mochten ontvangen maar wat wij gaan doen is dat we ze te koop aanbieden en de opbrengst storten we naar Yazmina.

Het voer, de medische zorg gaat elke dag door en hulp kan Yazmina dan ook zeker gebruiken.

 

We hebben 15 etuis, 10 zwarte en 5 crème. De etuis zijn dus uniek en gemaakt door Ramona. We gaan ze verkopen voor 10 euro per stuk incl verzendkosten. Als ze alle 15 verkocht zijn dan maken we de 150 euro over naar Yazmina.

 

Wil je graag zo geweldige unieke etui… en op die manier Yazmina helpen? Laat het ons weten via een reactie op het bericht of stuur ons een  email naar info@friendsofanimals.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.