100 euro voor La tribu de Gaia

Gepubliceerd op 13 juni 2024 om 12:22

Momo, een oudere kat met FIV die een hele slecht gebit heeft. Hij is vrij goed, heeft eetlust en is sociaal en gek op knuffels. Momo heeft herhaaldelijk antibiotica gehad maar zijn gebit/tandvlees is er niet beter van geworden. Het enigste wat Momo helpt is het trekken van de kiezen waar hij last van heeft. De begroting van de dierenarts voor deze operatie ligt op 175 euro en dit geld hebben ze niet.

 

Palomo van La Tribu De Gaia heeft berichten op facebook gedeeld, donaties gevraagd, een verloting heeft ze opgezet om het geld maar in te zamelen. Momo werd slecht en hij stopte met eten en ze waren genoodzaakt om Momo te laten opereren. Er zijn 4 rotte tanden en de wortels van de tanden weg gehaald, het arme manneke had de mond vol met infecties en ontstekingen.

Ze hebben iets uitstel gekregen en mogen hem in 2 gedeeltes betalen maar het geld voor de nota van 195.40 hebben ze niet.

De verloting die Paloma heeft opgezet heeft 50 euro opgebracht. Wij hebben een donatie van 100 euro naar La Tribu de Gaia overgemaakt via paypal,  zodat ze het grootste gedeelte van de nota kan betalen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.