Mei - 50% actie

Gepubliceerd op 17 mei 2024 om 10:37

50% actie - Elke donatie wordt met 50% verhoogd

Krijgen de puppy's een mooi grote nieuwe kennel? 

Deze 50% actie is voor Rescate Animal Brigada Animalista.  Een organisatie die dag en nacht voor de dieren klaar staat,  de dieren in nood helpt en ze van de straat haalt. Een fantastisch team die al zoveel dieren hebben gered en zich  belangeloos inzetten voor alle dieren.


Ze hebben heel erg slechte tijden meegemaakt, niet randje afgrond maar in de afgrond. Maar dankzij hun team zijn ze stapje voor stapje uit de afgerond gekomen. Hoewel ze nu nog steeds op het randje staan hopen ze met steun er weer helemaal bovenop te komen.


We willen Rescate heel graag helpen en we hopen dat jullie ons hierbij willen steunen.

In hun asiel zitten gemiddeld 70 honden,  maar ook zitten er vele honden in een pleeggezin om te socialiseren of die medische zorgnodig hebben. Buiten de honden dragen ze ook zorg voor ongeveer 25 katten en voeden ze 12 kolonies, 150 katten.

Per maand is er 450 kilo hondenvoer nodig, hierbij niet de speciale dieet en puppy voer meegerekend. En voor de katten is er ongeveer 360 kilo kattenvoer per maand nodig.  We praten hier over een maandelijkse kosten plaatje van rond de 1100 euro per maand.  Dit is dan alleen voer en dan komen de medische kosten er nog bij.

Rescate redt ook vele puppy's die gedumpt worden in afval containers, in een doos ergens neergezet zijn of zo op een veld worden uitgezet, helaas redden niet alle puppy's het. In 2023 hebben ze 75 puppy's gered en de teller staat nu al op 53 pups en we zitten pas in mei.

Ze hadden voor de pups een speciale kennel/quarantaine ruimte maar helaas is deze niet meer bruikbaar.  Het metaal is verroest, kapot en de pups bezeerden zich aan het metaal.  Daarbij als het regende was alles inclusief de pups zeiknat. De puppy's kunnen niet langer meer gebruik maken van deze kennel.

De oude, niet bruikbare puppy ren

Het doel van deze 50% actie is om de pups en de toekomstige puppy's een veilige nieuwe kennel, quarantaine ruimte te geven waar ze ook droog in zitten als het regent, met dak en zijwanden. 

Mochten er meer donaties binnen komen dan willen we graag de honden en katten van Rescate helpen met een voer en de kennel leuk in te richten met wat speelhuisje voor de puppy. s

Helpen jullie mee?


Elke donatie is meer dan welkom. Dankzij onze sponsors wordt elke donatie verhoogd met 50 %. Als je een donatie doet van € 5,00 wordt deze verhoogd tot € 7,50.  Een donatie van € 25,00 wordt maar liefst verhoogd tot € 37,50 enz. De actie loopt t/m 31 mei

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.