De opvang van Aurora en Antonio gaat verhuizen.

Gepubliceerd op 31 mei 2024 om 16:16

Zoals jullie weten zit de opvang van Antonio en Aurora dicht bij een rivier, met veel regen staat dan ook elk jaar de opvang blank en is het doodeng want hoe hoog komt het water en zijn de honden veilig. Er is toen een muur om het terrein neergezet maar deze kan het water niet tegenhouden, sterker nog het water heeft een deel van de muur omgegooid.

Maar de honden hadden een plek van ongeveer 3000 vierkante meter, er stond een huis bij waar ook Antonio ook overnachten als hij bij de honden wou blijven. Dit terrein huurden ze en dat ging al jaren zo. Begin dit jaar heeft de eigenaar van het perceel besloten de boel te verkopen en Aurora an Antonio hadden tot november de tijd om iets anders te zoeken.  Het perceel kopen was geen optie want de vraagprijs is veel te hoog.

Al maanden zijn ze drastisch op zoek en november lijkt nog ver weg maar om iets te vinden in hun prijsklasse.. het was zo verschrikkelijk moeilijk.
Maar eindelijk kwamen ze een stuk grond tegen die hun wel beviel en ook nog te betalen is, 4 km vanaf hun huis. Dit stuk grond is net als het vorige rond de 3000 vierkante meter, een heel groot voordeel is dat dit stuk niet overstroomd.  Een nadeel is dat hier niet opgebouwd mag worden, geen gebouwen en geen muur rondom het terrein.

Antonio en Aurora hebben een contract ondertekend voor 5 jaar. Nu zijn ze druk bezig om het nieuwe terrein klaar te maken. Er moet rondom een grote hoge stevige tralie hek komen.  Er staat een soort van stenen gebouwtje deze als ingericht worden als schuilplek voor de honden.  Op het terrein mag wel iets geplaatst worden wat bv wielen heeft, denk aan een stacaravan... unit... en dat zal dan iets kunnen zijn om te overnachten en wellicht iets te maken voor de honden. 

Nu eerst het terrein opruimen,  dan de bruikbare spullen, materiaal uit de oude opvang wordt naar het nieuwe terrein gebracht. Er kan dan een balans opgemaakt worden van wat is er nodig aan materiaal, goederen om alles klaar te maken zodat de honden ook verhuisd kunnen worden.

We zullen dit alles op de voet volgen, Aurora houdt ons up to date en wij gaan kijken wat en hoe wij kunnen helpen met het opbouwen van deze nieuwe plek voor de honden.

We houden jullie op de hoogte.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.