La Tribu De Gaia

Gepubliceerd op 29 maart 2024 om 17:43

We zochten hulp voor de Nederlands kat die in Spanje liep en we kregen bericht van Paloma van de organisatie Tribu de Gaia dat zij ons wel wilde helpen.  Ze heeft vervoer gezocht dat de kat Torremolinos naar Huelva kon reizen en ging dan de kat voor ons opvangen. Dit alles bleek niet meer nodig te zijn omdat een andere organisatie de kat onder hun hoede wilde nemen.

Paloma is niet helemaal onbekend, een tijdje terug hebben we pipetten antivlo naar Yazmina gestuurd en ook Paloma heeft toen een aantal gekregen.

Nu ze de Nederlands kat voor ons wilde opvangen kwamen we weer in contact met haar en we vroegen foto's van haar opvang die ze naar ons stuurde. De katten zitten veilig in een ren en krijgen de zorg die ze nodig hebben. Maar we zagen op de foto's dat de katten echt wel aan nieuwe krabpalen toe zijn en wat bedjes, dekentjes enz.

We zijn nog niet zover dat we een transport naar Spanje kunnen laten gaan maar Paloma haar katten zullen zeker nog een transport met goederen van ons krijgen.  We willen graag helpen en daarom zetten we eerst een verloting online... van de opbrengst worden krabpalen gekocht zodat de katten zich weer fijn kunnen vermaken.

Dit is  opvang van Paloma en haar man Nono, zij runnen de boel.  Er is helaas geen vaste kern met vrijwilligers, af en toe krijgen ze hulp van mensen maar in principe komt alles op hun schouders neer.


Dit is het gehele opvanggebied, dat nu in 3 delen is verdeeld

Het kattengedeelte voor de gezonde katten

Het gebied van katten die positief aan Felv zijn.

En het laatste gebied is voor de katten herstellen moeten na een operatie maar op dit moment wordt het in gebruik genomen door de katten die positief aan FIP zijn

Ze willen graag op deze plek nog een vierde ruimte creeren en hier dan de katten onderbrengen die positief zijn aan FIP, dan kan de andere ruimte weer gebruikt worden als ziekenboeg.

In totaal zitten in deze opvang 70 katten en thuis heeft Paloma nog een ruimte met verschillende kooien, benchen  met zieke, herstellende of onlangs geredde katten...

Ze hebben van alles dus eigenlijk nodig,  krabpalen, bedden, huisjes, dekens, nat en droogvoer, pipetten.. maar ook materiaal/geld om die vierde ruimte te maken.


We willen Paloma heel graag helpen en we hopen dat we dit samen met jullie mogen en kunnen doen.

https://www.facebook.com/PalomaFernandezMesa


De storm van een paar weken terug....  nieuwe krabpalen is dus geen luxe... Vanavond zetten de nieuwe verloting online met prachtige Rituals prijzen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.