La tropa de Isra - nu 100 katten in zijn opvang

Gepubliceerd op 17 februari 2024 om 17:37

Isra heeft het zwaar want men weet hem wel te vinden en Nee zeggen dat woordje staat niet in zijn woordenboek. 13 februari kreeg hij melding van achtergelaten katten, Isra is polshoogte gaan nemen en dit trof hij aan.

Deze 10 katten zijn achtergelaten, het veld/pand is verkocht en de personen zijn weg gegaan en hebben de katten achtergelaten.  De plek waar ze verbleven was een vieze bende,  drankflessen, vuilnis overal. Er liep een kat met een misvormde achterpoot,  katten met ontstoken ogen, ademhalingsproblemen

De katten hebben medische zorg nog,  er moet een poot amputatie komen,  de katten moeten worden geholpen..inentingen enz.. Voor Isra is dit echt veel te veel want alleen in februari kwamen er bij hem 21 dieren binnen.

Maar toen kwam er nog een melding. Deze 10 katten zaten in een andere stad maar er kwamen veel klachten over deze katten binnen. Een man met het Noe-syndroom heeft de katten verzameld en gaf ze te eten maar heeft ze achtergelaten in de tuin van de buren en die waren er niet blij mee.

Isra heeft ook deze 10 katten opgehaald en door er klachten bij de gemeente waren gedaan is hij daar in gesprek gegaan en heeft het voor elkaar gekregen dat de gemeente de castraties van deze 10 katten betaald. Isra moet wel zelf de rest.. inentingen dierenarts controles, enz enz betalen. Hij had al 80 katten in het asiel en nu dus 20 erbij...maakt een totaal van 100 katten

En niet alleen katten maar ook heeft Isra 24 honden, schapen, varkens, kippen, konijnen.. We gaan in Maart een transport met hulpgoederen naar Isra sturen en we gaan kijken of we iets meer voor hem kunnen doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.