8 pallets zijn opgebouwd

Gepubliceerd op 25 februari 2024 om 17:23

Puff.. kreun...  voeten op de bank en bijkomen.. wat een werk is er vandaag verzet.  Vanmorgen vroeg is Maarten naar de opslag gereden met alle spullen van Tamara. Dit was echt mega veel en het opbouw team Marijke Lam, Sandra Veldhuizen en Harriet Kuiper stonden al klaar om de handen uit de mouwen te steken.
Gelukkig bleef Maarten ook helpen want oef we hadden die paar extra handen wel nodig....  In de loop van de dag kwamen Henk en Greetje uit Velp nog lossen en Nanja en Rik uit Apeldoorn kwamen ook nog een auto vol brengen.

Uitzoeken, in bananendozen stoppen.. opbouwen.. stapelen...  en maar liefst 8 pallets zijn vandaag opgebouwd. Deze 8 pallets gevuld met honden en kattenvoer, droog en nat.  Medicijnen, voerbakjes, manden,  jasjes,  transportboxen, kattenbakken, krabpalen, enz enz...  gaan we naar La Tropa de Isra sturen. Isra zal niet weten wat hem overkomt.. dit is echt mega veel en zoveel dieren zullen hier mee geholpen worden.

We zijn ontzettend dankbaar voor de vele donaties die wij mogen ontvangen voor onze dieren. Lieve mensen dank jullie wel, het is echt geweldig!

Bij deze ook een grote dankjewel aan onze inzamelpunten, Maarten, het opbouw team.  We zijn ontzettend trots op onze geweldige vrijwilligers, wat een top team ❤ 

De pallets staan klaar en worden zo snel mogelijk naar Spanje gestuurd, we houden jullie op de hoogte.

Meer foto's op facebook of op het forum 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.