Hera heeft een MRI scan nodig

Gepubliceerd op 31 december 2023 om 14:52

Dit is Hera, ze werd gered uit een massa dumping van meer dan 70 katten in een park in Cadiz. Ze was pas 3 dagen oud toen ze bij Rescate kwam, samen met haar broers en zussen en moeder die al geadopteerd zijn. 

Hera bleef wat achter met de groei en na een tijdje merkten ze op dat Hera de controle verloor over haar spieren en ging lopen alsof ze dronken was. Na zo een aanval begint ze te rennen en laat ze urine lopen en na een tijdje is alles weer normaal.

De dierenarts is meerdere keren bezocht, Rontgen, echo.. medicatie en alles ging goed tot de behandeling stopt en de aanvallen komen weer terug. Hara heeft ongeveer 1x per dag zo een aanvalletje, de rest van de tijd leeft ze als een normaal kitten, , eet goed, speelt een beetje met de andere katten en zoekt knuffels. Hera is een heerlijk vrolijk meisje die speelt en blij is ondanks de de klachten die ze heeft


Beide dierenartsen gaven aan dat ze een MRI nodig heeft, encefalorrochidevloeistof , PCR en volledige analyse om te beginnen, omdat ze niet weten wat Hera heeft en om het te kunnen weten heb je al deze onderzoeken/uitslagen nodig. Dit alles gaat ongeveer 1000 euro kosten.
Dit is zoveel geld en dit is er gewoon niet,  Hera verdient ook een kans net als haar broers en zussen die al een gouden mandje hebben gevonden.
Hera verblijft nu in een pleeggezin en er wordt voor haar geld ingezameld om te proberen dat ze wel de MRI kan krijgen.
Hera zoekt ook nog een fosterbaasje, adoptie op afstand kan al voor 3 euro per maand. 

Reactie plaatsen

Reacties

E. Hendriks
5 maanden geleden

Betr. Hera. Is er al voldoende geld opgehaald voor de MRI en de andere onderzoeken? Wil anders graag bijdragen.
Gr.

Harriet Kuiper
5 maanden geleden

De MRI scan is uitgesteld. Galia is vrijdag met Hera naar een andere neuroloog geweest, ritje van 6 uur rijden. Hij schreef een behandeling voor epilepsie voor en adviseerde de MRI een paar maanden uit te stellen tot Hera wat ouder is. Er is dus nu meer tijd om geld bij elkaar te krijgen. Er is nog meer dan helft op dit moment nodig.