RA Hera

Dit is Hera, ze werd gered uit een massa dumping van meer dan 70 katten in een park in Cadiz. Ze was pas 3 dagen oud toen ze bij Rescate kwam, samen met haar broers en zussen en moeder die al geadopteerd zijn. Hera bleef wat achter met de groei en na een tijdje merkten ze op dat Hera de controle verloor over haar spieren en ging lopen alsof ze dronken was. Na zo een aanval begint ze te rennen en laat ze urine lopen en na een tijdje is alles weer normaal.

De dierenarts is meerdere keren bezocht, Rontgen, echo.. medicatie en alles ging goed tot de behandeling stopt en de aanvallen komen weer terug. Hara heeft ongeveer 1x per dag zo een aanvalletje, de rest van de tijd leeft ze als een normaal kitten, , eet goed, speelt een beetje met de andere katten en zoekt knuffels. Hera is een heerlijk vrolijk meisje die speelt en blij is ondanks de de klachten die ze heeft

Beide dierenartsen gaven aan dat ze een MRI nodig heeft, encefalorrochidevloeistof , PCR en volledige analyse om te beginnen, omdat ze niet weten wat Hera heeft en om het te kunnen weten heb je al deze onderzoeken/uitslagen nodig. 

Hera verblijft nu in een pleeggezin en er wordt voor haar geld ingezameld om te proberen dat ze wel de MRI kan krijgen.

Hera zoekt ook nog een fosterbaasje, adoptie op afstand kan al voor 3 euro per maand.  

Updates van Hera zullen we in haar dagboekje op het forum plaatsen >>>>