Je bent hier:

Project kennelbouw

We zijn gestart in 2016 met het project hondenhok.  Met dit geweldig project zijn de afgelopen jaren maar liefst 41 hondenhokken gedoneerd.


In 2019 kregen we melding dat Masquechuchos dringend nieuwe kennels nodig had want de oude waren echt helemaal versleten en af.

Als het regende dan werden de honden gewoon nat want de daken zaten vol gaten. Het traliewerk verroest, kapot en vlijmscherp.  Tijd dus om het te vervangen.

In totaal zijn er 70 kennels nodig en om die te plaatsen is er veel, heel veel geld nodig.  Wij zijn een actie gestart en in mei 2019 konden we  € 4639,50 (13 kennels)  overmaken.  Ook Masquechuchos heeft actie gevoerd en in totaal kunnen er 40 kennels gebouwd worden.


Er is nog geld nodig voor 30 kennels die 355 euro per stuk kosten. 

Het project hondenhok is daarom omgezet in project kennelbouw omdat aan de kennel een vaste hondenslaap plaats komt en er geen hondenhokken zijn.  Het geld dat gedoneerd wordt aan dit project wordt opgespaard en als het bedrag van 355 euro is bereikt wordt het overgemaakt naar Spanje en kan er een kennel worden gebouwd.

 Totaal in het potje voor de kennelbouw - € 332,50

SPONSORS KENNELBOUW PROJECTHet project met de actie  ->>>>>>>>>>>>>>>>

De updates - >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


  Foto's van het oude project, de honden hokken kun je hier vinden >>>>