Je bent hier:

Project hondenhok

Wil jij mijn huisvriend zijn?

Wil jij een 'huis'vriend zijn voor de honden van Masquechuchos?

De honden van Masquechuchos leven de hele dag in een kennel met als warm plekje een mand of huisje. Wat er momenteel staat is niet warm, geeft geen bescherming en het is oud en kapot. Daarom starten wij een project voor de honden en hopen dat zij via dit project een prachtige hondenhok kunnen krijgen waar ze warm kunnen schuilen.

De huisjes zijn veranderd want in plaats van houten hondenhokken zijn we overgestapt op kunststof hokken. Dit zijn eigenlijk opslagbakken maar zeer goed te gebruiken als een mooie ruime hondenhok.

Als een 'huis'vriend sponsor, kun je een hondenhok doneren. De hondenhokken zijn kunststof opslagbakken die uitstekend gebruikt kunnen worden als hondenhok. Het is warm, droog en ze zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. 

De hokken geven een goede isolatie tegen het koude winterweer en beschermt tegen de regen.

Een donatie voor een (gedeeltelijke) hondenhok zal een enorm verschil maken voor deze honden. Een veilig warm/koel plekje waar ze zich terug kunnen trekken en kunnen schuilen tegen de weersomstandigheden.

We hopen dat vele honden van Masquechuchus een huisvriend zullen vinden. Als 'huis'vriend van dit project kun je een gedeelte of gehele hok doneren. Elke donatie is meer dan welkom, deze "hondenhokken" kosten 65 euro per stuk

Maak het verschil voor deze honden en help ze aan een nieuw huisje.

¼ hok - € 16,25
½ hok - € 32,50
¾ hok - € 48,75
1 hok - € 65,00

Wil je helpen aan dit project en een (gedeelte) huis doneren? Dit kan op rekeningnr NL81 RABO 0108 4441 12 ovv project hondenhok

Wil je maandelijks een bijdrage aan het project doen en sponsor worden - Je kunt je hier aanmelden >>>>>>>>>>

Sponsors 

Esther Koridon

 GEDONEERDE HUIZEN -  39 huisjes 

4 juni - In het potje € 175,00 - Op dit moment zijn we aan het kijken hoeveel huisjes we hier voor kunnen krijgen, wellicht andere soort zodat er meer gekocht kan worden.
Deze maand wordt het geld overgemaakt naar Spanje
                                                          

Updates over het verloop van het bouwen van de huisjes kun je hier volgen >>>>>

Project hondenhok

Dankzij de donaties aan het project hondenhok konden weer 5 huisjes gemaakt worden en naar het asiel van Masquechuchos gebracht worden. De hokken moeten nog wel even drogen maar met een paar dagen worden er weer een aantal honden blij gemaakt