Je bent hier:

Beschermingsproject

INENTINGEN - VACCINATIES - ANTIWORM KUREN 

We zijn het beschermingsproject opgestart door we hond Bosé zijn verloren en dit had voorkomen kunnen worden.

Bosé zwierf op zijn minst al 10 dagen rond maar hij liet zich niet vangen. Zoveel pogingen zijn gedaan maar zijn angst was te groot en hij vluchtte keer op keer. Maar toen werd hij aangereden door een auto en raakte ernstig gewond. Bosé zijn staart was gebroken en die is geamputeerd en hij had een gebroken heup die met pennen is vastgezet. Bosé herstelde en ging terug naar het asiel.

Een jaar later werd Bosé ziek en is naar de dierenarts gebracht. Hij bleek de Ziekte van Weil te hebben. Na een paar dagen is Bosé in geslapen want er was helaas niets meer voor hem te doen. Dit alles had voorkomen kunnen worden en dat maakt het zo triest. Met een simpele inenting van € 3,80 had Bosé nog geleefd.

We zijn dit project gestart om te proberen dat niet nog mee dieren sterven wat niet nodig is en voorkomen kan worden. De vaccinaties, inentingen maar ook de anti wormkuren vallen onder dit project.

We hopen dat vele dierenvrienden ons hierbij willen helpen en wij de dieren in het asiel kunnen beschermen tegen deze ziektes. Als u een donatie wilt doen kunt u een bijdrage overmaken op bankrekeningnr. NL81 RABO 0108 4441 12 t.n.v. Friends of Animals te Vledder o.v.v. Beschermingsproject

De beschermingsprojecten >>>>>