Projecten

Elke dag moeten de voerbakjes van de honden en katten gevuld worden. Niet een paar voerbakjes maar in de opvangen zijn er over de 450 honden en meer dan 500 katten die dagelijks gevoerd worden door onze organisaties.

De vrijwilligers leven van dag tot dag en kijken hoever ze komen met het voer. Dit zijn zware zorgen om dagelijks mee geconfronteerd te worden of ze het redden met het voer totdat er weer een zak gekocht kan worden.

Wij willen graag deze dieren helpen zodat zij de juiste voeding krijgen. Voor onze collega’s is het een grote zorg minder als ze gesteund worden met het voer voor de dieren. Als we genoeg geld bij elkaar gespaard door middel van ons voerproject, dan kopen we het voer in Spanje en laten dit bezorgen bij de organisaties. Op die manier wordt er geen geld verspild aan transportkosten en komt alles ten goede aan de dieren.

Als u een donatie wilt doen kunt u een bijdrage overmaken op bankrekeningnr. 1084.44.112 t.n.v. Friends of Animals te Vledder o.v.v. Voerproject.

U kunt ook sponsor worden van het voerproject. Met een door u gekozen bedrag kunt u maandelijks voer doneren en op deze manier meehelpen de voerbakjes van de dieren te vullen met goed voedsel. Wilt u sponsor van het voerproject worden?

Klik hier om het formulier te openen.

11 aug totaal in voerproject potje€ 130,00

Sponsors voerproject

Annabelle Zaal Joyce
Conny GroenenboomMiranda Neijenhuis
Esther KoridonRik Heiwegen
Elly DroogWinny Grimberg

 

Juli - Khatucai - 60 kg kittenvoer - € 148,25

30 juni ontvingen we een noodoproep van Khatucai. Dit jaar hebben ze al 30 kittens uit het dodingscentrum gehaald, de meeste konden gelijk door naar de dierenarts. Ze hebben dringend hulp nodig want aan droog en nat voer is een groot gebrek. Hun schuld bij de dierenarts is inmiddels opgelopen tot 3591,43. Dankzij de veiling konden we 1000 euro naar Khatucai overmaken zodat de schuld iets minder is geworden. Maar ook konden we helpen bij het voer. Het voer voor de kittens van Josefine is gisteren aangekomen.Dankzij de sponsors van het voerproject is er 60 kg kittenbrokjes gekocht. Josefine is dolgelukkig met het voer en heeft een hele zorg minder nu de kittens weer een lading voer hebben.

 

Canis y Felis - Mei 2016  - We kregen een mail met de vraag of we misschien helpen konden. Er was nog maar voor 1 week eten voor de dieren en er was geen geld. Gelukkig konden we dankzij de sponsors van het voerproject hun hierbij helpen en hebben we 400 euro over kunnen maken. 

meer foto's >>>>>