Je bent hier:

Wateroverlast opvang Aurora

De opvang/perceel van de honden ligt in een laag gebied naast een rivier en zodra de rivier uit zijn oevers treed loopt het water de opvang binnen. Antonio is zaterdagmiddag om 4 uur gelijk heen gegaan en kreeg de schrik van zijn leven. De boel stond blank en Antonio moest improviseren.

Hij heeft de honden op de stapelbed gezet en hun verteld dat ze daar moesten blijven liggen en niet eraf mochten. Antonio is zelf met Budi, Cherokee, Hopi en Crow op een tafel gaan staan en hier heeft met de honden 7 uur op tafel gestaan/gezeten. Geen eten, gelukkig wel water en niet in slaap vallen. Zondag zakte het water en om 3 uur heeft hij het perceel kunnen verlaten.

De honden hebben keurig al die uren in bed gelegen en de andere honden braaf bij Antonio op de tafel. De schade is groot en alle dekens, bedden etc is nat, kapot en niet meer bruikbaar. We zullen zo snel mogelijk proberen een transport naar Auroro te laten gaan zodat de honden weer bedjes en warme dekens hebben. Gelukkig hebben alle honden het gered en hopelijk zullen zulke stortbuien niet weer voorkomen.

Hulp voor Aurora is zeer welkom, niet alleen heeft ze behoefte aan materiƫle donaties maar ook financieel. Niet alles kunnen we vervangen en moet opnieuw gekocht worden. Wil je helpen? Elke donatie is meer dan welkom