Je bent hier:

Voerinzameling de Graankorrel

Oh wat een geweldige opbrengst vandaag bij de voerinzameling in de Graankorrel te Oude Pekela Ondanks de regen was het lekker druk in de Graankorrel, die ook een super mooie goody bag hadden voor de mensen die langs kwamen.

Onze vrijwilligers Johanna en Marga stonden buiten onder het afdak en stonden mooi droog. Alle mensen waren zo gul, er werd echt van alles gedoneerd , blik en zakjes natvoer, speelgoed, snacks, honden en katten brokken, ook zat er nog € 26,23 in de collectebus.

De mensen waren zo betrokken dat ze zelfs de winkel weer uit kwamen om eerst te vragen wat het hardst nodig was. Voer dus en dat kwam volop. Wat een geweldige lieve mensen en niet alleen de donateurs maar ook het personeel van de graankorrel. De samenwerking was geweldig en de vrijwilligers konden koffie halen wanneer ze wilden.

De Graankorrel, ontzettend bedankt voor de samenwerking! Dank je wel Johanna en Marga voor jullie geweldige inzet. En natuurlijk een hele grote dank je wel aan alle donateurs voor hun donatie.

Het was een zeer geslaagde dag met een super opbrengst, wat kunnen we hier veel honden en katten blij mee maken!

De Graankorrel - Hendrik Westerstraat 67, 9665 AN Oude Pekela

www.facebook.com/DeGraankorrel