Je bent hier:

Update Brisa

Yazmina ging naar de kliniek voor een MRI scan maar de arts wou eerst informatie over de operatie die Brisa heeft gehad. Deze info is opgevraagd bij de vorige trauma arts en toen kwam het vervelende nieuws...

Deze arts heeft bij de operatie geen platen/schroeven van titanium gebruik maar chirurgisch staal. Brisa kan dus geen MRI scan krijgen vanwege dit en er kan dus niet gekeken worden of er zenuwen beklemt zitten enz.

Yazmina is zo verdrietig en boos omdat ze Brisa zo graag wil helpen, ze verwijt zich zelf ook nog dat ze niet beter heeft opgelet en gevraagd heeft over het materiaal voor de operatie. Het is jammer maar Yazmina heeft hier absoluut geen schuld aan. De nieuwe trauma arts gaf ook aan van relax, het komt goed.We gaan het anders doen. Brisa gaat naar een revalidatiecentrum en ze gaan kijken hoe ze vordert en afhankelijk van hoe ze vordert, wordt beoordeeld of ze het been moet amputeren of een rolstoel moet gebruiken.

Yazmina wou de 700 euro terug storten omdat dit niet gebruikt gaat worden voor de MRI scan. Wij hebben aangegeven dat dit geld voor Brisa was en is....en ze mag gebruiken voor de revalidatie en verdere behandelingen die Brisa nog moet ondergaan Fysio, Electro-acupunctuur enz. De eerste nota van 55.10 is er al van betaald.

Brisa verdiend deze kans en we gaan hard duimen dat het helemaal goed gaat komen met deze mooie dame.

We houden jullie op de hoogte