Je bent hier:

Sinterklaas actie DGC Hilversum

Het is weer zo ver! Sinterklaas is weer in het land en overal worden verlanglijstjes gemaakt en bekeken. Overal, maar niet in Spanje, want daar moeten ze het natuurlijk zonder Sinterklaas doen. Hij kan maar op één plaats tegelijk zijn. Al lijkt het wel eens anders, als je rond 5 december door ons land rijdt.

Vorig jaar hebben we het met succes omgedraaid: we hebben geen cadeaus gegeven, maar gevraagd! Voor Friends of Animals, een vrijwilligersorganisatie die zich ten doel stelt de leefsituatie van dieren in Spaanse dierenasiels te verbeteren. Wij kennen mensen die zich hiervoor inzetten persoonlijk en weten dat de goederen (en eventueel financiele donaties) goed terecht komen. Regelmatig rijden ze met een busje naar Spanje om daar de spullen (voer, bakjes, mandjes, speelgoed, overgebleven medicijnen, kortom alles wat een asiel nodig heeft) zelf over de deelnemende asiels te verdelen.

Steeds meer mensen adopteren tegenwoordig honden uit het buitenland. Dit is de andere optie: dieren in het land zelf helpen. Veilig voor mens én dier. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Door zelf overgebleven voer en medicijnen voor ze weg te zetten en door u te vragen mee te doen aan onze Sinterklaasactie. Vorig jaar was onze Sinterklaasactie een groot succes. Helpt u mee om ook dit jaar weer veel zwerfdieren een Sinterklaasverrassing te geven?

Vanaf maandag 26 november kunt u uw spullen (en/of eventuele donatie) brengen. Natuurlijk staat er dan voor u wat lekkers op de balie. Wij zorgen dat alles na 5 december wordt opgehaald en richting Spanje gaat. Help ons de zwerfdieren in Spanje te helpen!

Graag tot ziens namens het hele team,

Met vriendelijke groeten,

De Medewerkers van, DierGezondheidsCentrum Hilversum

www.diergezondheidscentrumhilversum.nl

www.facebook.com/DGChilversum

Wat een Geweldige Sinterklaasactie en wat een Prachtige donaties....zo lief, hartverwarmend en mooi! Hier gaan weer heel veel dieren van genieten. Er is zelfs nog een Mega bedrag gedoneerd... maar liefst € 165,80 . We zullen jullie later zeker nog laten weten waar dit geld aan is besteed!! Lieve klanten en Dierengezondheidscentrum Römer in Hilversum, ontzettend bedankt!! We zullen zorgen dat het allemaal weer heel erg goed terecht gaat komen! !!