Je bent hier:

Sint in het land

We kregen een E-mail van Dierengezondheidscentrum Römer dat ze contact hadden gezocht met Sinterklaas en overleg met hem hadden gehad hoe ze dit jaar de verjaardag van de Goedheiligman bij hun gingen vieren. Al pratend bedachten zij dat ze dit jaar eigenlijk geen cadeautjes wilden voor hun zelf of voor hun patiënten, maar voor de zwerfdieren in zijn eigen land, Spanje! Sint was meteen voor dit plan te porren en liet zijn Dichtpiet een gedicht opstellen.

Beste huisdier eigenaren,
Sint heeft onlangs met DGC Römer gebeld, Want zoals u weet is hij zeer op hen en hun clientèle gesteld. Hij wilde weten wat dit jaar hun wensen zijn, Voor hun zelf en hun patiëntjes groot en klein. Dit heeft ons hard doen nadenken, Want wat kan de Sint ons nou toch schenken In een land zo goed bedeeld, Waar men zich zonder mobieltje maar verveelt, Hebben we voor onszelf eigenlijk niks meer te vragen, Terwijl elders wel mensen en dieren zijn die recht hebben tot klagen.

Wij zouden dan ook graag zien dat Sint eens wat aan die dieren geeft, En vragen u dan ook heel beleefd Om dit jaar iets bij ons in de zak van Sint te komen doen, Of in de bijbehorend pot een klein beetje poen. Dit brengt Sint dan naar ‘Friends of Animals’ die dieren helpen in zijn thuisland, Echt alles is welkom van voer of speelgoed tot een oude mand. Deze dieren worden niet naar ons land gehaald maar daar geholpen met uw bijdrage of present, Dus dit jaar worden niet wij of onze klanten , maar juist de zwerfdieren in Spanje door Sint verwend. We hopen dat u als klant deze actie weet te waarderen, Uiteraard zullen we in ruil voor uw bijdrage of pakjes aan de balie onze dank in pepernoten uitkeren.

Rest ons nog u en uw trouwe harige vriendje(s) een fijne Sint viering te wensen, Groeten van DGC Römer en al haar mensen!


Dierengezondheidscentrum Römer
Vaartweg 163a, 
1217 SP Hilversum 

www.dgcromer.nl/ 

www.facebook.com/DGCRomer/;

We hopen dat vele mensen hieraan mee willen doen en willen DGC Römer heel hartelijk bedanken dat jullie Sinterklaas hebben gevraagd ons/onze dieren een handje te helpen.

Wat een geweldige actie van Dierengezondheidscentrum Römer. Wat een opbrengst voor onze dieren in Spanje. Vandaag heeft Tamara het allemaal opgehaald en wij zullen 10 dec een pallet opbouwen met deze donaties. We zullen deze gelijk naar Spanje sturen zodat de dieren snel van deze geweldige donaties mogen genieten. Een grote dank namens ons en de dieren aan de donateurs en aan Dierengezonheidscentrum Römer.

Super lief.. dank jullie wel!!!