Je bent hier:

Santuario Jimmi

De organisatie is een jaar geleden opgericht, hoewel ze al 10 jaar actief bezig zijn om de dieren te helpen.

De organisatie bestaat nu uit 3 leden, Cristina en haar partner Sergio en Melania. Melania helpt met juridische kwesties, licenties enz. Cristina en Sergio dragen de zorg voor de dieren. Binnenkort krijgen ze hulp van een Braziliaanse vrouw die onderdak nodig heeft en veel van dieren houdt. MalĂș gaat bij hun wonen en helpen met de dieren.

De dieren verblijven op eigen terrein. Er zijn ook honden met agressie problemen en deze zitten in een gesloten verblijf van 14 m x 6 m en beetje bij beetje introduceren ze deze bij de rest van de roedel. Sergio en Cristan zijn gediplomeerde hondentrainers en geven ook cursussen hierin. Dit is ook een onderdeel van de adoptie procedure, de nieuwe baasjes zijn verplicht minimaal 2 trainingen met de hond bij te wonen. Mocht door de afstand dit niet mogelijk zijn dan worden ze doorverwezen naar een collega trainer die dichterbij woont

In de opvang hebben ze  29 honden, 14 katten, 7 geiten, 2 schapen, 5 konijnen, 7 cavia's, 9 chinchilla's, 39 kippen en hanen, 6 ganzen, 13 eenden, een kalkoen, 2 schildpadden

Hier een aantal foto's van de dieren...

Er wordt uitgekeken naar een groter terrein om te wonen zodat ze ook grote dieren kunnen opvangen zoals paarden, stieren, biggen enz.

We zullen Santuario Jimmi ondersteunen en helpen met goederen. Twee pallets met goederen voor de honden gaat deze maand nog naar ze toe.