Je bent hier:

Romulo heeft een operatie nodig

NIEUWS - Romulo heeft op 21 september een afspraak staan. De arts die de operatie uitvoert heeft helaas niet eerder ruimte in zijn agenda. Hij gaf aan van als ze door met de medicatie die hij nu krijgt dan hoeft dit geen problemen te geven. Het is helaas dus nog even afwachten.

 

UPDATE - Lieve lieve mensen, het is ongelofelijk maar het benodigde bedrag is al gedoneerd.
Op dit moment is de stand € 550,00 euro!! Dank jullie wel!!  Olga gaat gelijk een afspraak maken voor Romulo bij die kliniek,  we houden jullie op de hoogte.

Romulo heeft een operatie nodig. Mocht je Romulo nog niet kennen, hier een kleine verslag over zijn leven. Romulo heeft al veel meegemaakt in zijn leven. Hij werd gered uit een kolonie waar hij opviel omdat hij een gezwel op zijn neus had. Hij had een carcinoom en zonder operatie zou hij sterven. Romulo is toen naar de dierenarts gebracht en testte positief op FIV . Niet alleen moest hij aan zijn neus/carcinoom geopereerd worden maar ook zijn tanden ( behalve hoektanden) werden getrokken omdat deze zeer slecht waren ( Calcivirus) Ondanks dit alles is Romulo een strijder en geniet van zijn leventje…

Romulo werd dunner en zijn vacht begon ook vies eruit te zien en daarom is besloten met hem naar de dierenarts te gaan. Er is een complete analyse gemaakt en die uitslagen zijn allemaal goed maar toen de dierenarts het mondje van Romulo bekeek zag hij dat het tandvlees zeer ontstoken was bij de hoektanden. Dat is ook de bron van het probleem, omdat zijn mond pijn doet is het moeilijk om goed te eten en door de pijn gaat Romulo kwijlen waardoor de vacht ook vies wordt.

Op dit moment krijgt hij pijnmedicatie (buprex en meloxidyl), maar de oplossing voor zijn probleem zou het verwijderen van de hoektanden zijn. De dierenarts gaf aan dat ze dit moeten laten doen in Sevilla bij een kliniek die gespecialiseerd is in tandheelkundige extracties.  Deze operatie kost € 500,00

Romulo is een vechtertje, heeft nog steeds plezier in het leven en is nog lang niet van plan op te geven want zijn wilskracht en levenslust is groot. Maar om verder te kunnen leven in de beste omstandigheden heeft hij wel die operatie nodig.

Zoals altijd is er geld nodig we vragen jullie daarom om hulp. Zonder hulp zal Romulo deze operatie niet kunnen krijgen en we hopen dat we samen dit toch echt voor elkaar kunnen krijgen.

Helpen jullie mee? Elke donatie is meer dan welkom.. elke euro telt!!!

LET OP - We kregen een super lieve aanbod van onze vaste sponsor van de 50% acties.
Deze keer een 100% actie!!!

Dit houdt in dat als er € 250.00 gedoneerd wordt dit wordt aangevuld met € 250,00 en het bedrag voor Romulo compleet is.