Je bent hier:

Retour artikelen Zooplus

Bij een groot bedrijf als Zooplus komen ook veel artikelen retour. Met deze artikelen is meestal niets mis maar kunnen niet meer verkocht worden.

Een organisatie in Mol - Belgie neemt deze retour artikelen van Zooplus aan. Het is veel. heel veel werk en deze mensen hebben een hele groot loods gehuurd en sorteren alles en helpen stichtingen zoals wij.

Wij hebben ons daar ook aangemeld en deze maand zijn wij aan de beurt. Ze vragen voor de goederen en het voer enz enz.. wel een vergoeding omdat bv de huur van de loods ook betaald moet worden. De transport van de goederen die Zooplus aanlevert moeten ze ook betalen, vandaar dat ze wel een vergoeding voor de artikelen vragen.

Je kunt aangeven wat je wilt , waar je interesse naar uitgaat en tja dan moeten we keuzes maken want 1... wij hebben niet heel veel geld te besteden... 2... het moet ook uit Mol komen en naar onze opslag gebracht worden dus de hoeveelheid moet in een aanhanger passen.

Wij hebben gekozen voor 200 kg kattenvoer a 56 ct per kg en hoewel er tig prachtige krabpalen waren en de keuze ook zeer moeilijk was.. hebben we gekozen voor 12 super mooie krabpalen die 19 euro per stuk kosten. Het was even zweten voor Lisa van Koot onze inzamelpunt van Tilburg want zij is met een busje naar Mol gereden en heeft alles ingeladen en in haar storage in Tilburg opgeslagen.

Binnenkort gaat Maarten naar Tilburg om alles bij Lisa op te halen. Zware dozen.. veel voer.. Lisa heeft haar training vandaag wel gehad. Super bedankt meid!!