Je bent hier:

pups gestolen uit de perrera van Los Barrios

Zo spelen de pups van Los Barrios met het speelgoed wat we met het transport hebben gestuurd en zo krijgen we bericht dat er iets verschrikkelijks is gebeurd en er pups zijn verdwenen.

In een nacht van 7-8 april hebben indringers het gaas kapot gemaakt van de kennels en zijn ze naar binnen gegaan om hun honden terug te stelen. Een aantal pitbulls pups is door de politie in beslag genomen omdat ze voor de honden gevechten zouden worden getraind, de eigenaren van die honden wilden dus hun honden terug.

London de zwarte hond is in de verdediging geschoten en heeft de pups willen beschermen als haar eigen pups en is hierdoor gewond geraakt. De criminelen zijn er vandoor gegaan met de pittbull pups en door dat het gaas nu gewoon open was zijn de overige tien pups aan de wandel gegaan en waren verdwenen. Op 10 april zijn er 3 honden weer terug gevonden langs de snelweg, Aurora en Antonio zijn heen gegaan om de honden daar weg te halen. Op 11 april kwam er een tip binnen dat de overige honden waren gespot in een zone. Toen Aurora en Antonio heen gingen waren er geen honden te vinden. Ze hebben voer achtergelaten en moesten naar hun werk. Maar laat in de middag kregen ze bericht van de vrijwilligers dat de honden er waren en weer meegenomen zijn naar de kennel. Op dit moment zijn de pitbulls pups nog spoorloos en ze zijn nu al een paar keer naar de politie gegaan om te vragen of ze naar die mensen terug willen waar ze de honden in beslag hebben genomen.. maar tot op heden is de politie niet in actie gekomen. Er zitten nu nog een aantal pitbull pups in de kennel en de vrijwilligers zijn doodsbang dat men zal proberen om ook deze pups te stelen. Met de 10 terug gevonden pups gaat het goed, ze zijn wat in de war en zitten vol met teken en hadden honger maar voor de rest gelukkig geen verwondingen oid. Nu hopen dat de gestolen pups ook weer veilig terug komen en niet voor de hondengevechten gebruikt gaan worden.