Je bent hier:

Puppy achtergelaten (Lia)

Iemand was al dagen bezig om de pup te redden die was achtergelaten op een terrein. Toen ze vandaag heen ging om de pup te voeren zag ze haar liggen op de grond en de pup kon niet meer opstaan.

Ze belde wanhopig, huilend Olga op om hulp te vragen omdat ze financieel niet in staat was om de pup medische zorg te geven.

Olga vertelde dat ze met spoed met de pup naar de kliniek moest gaan en dat ze het in naam van Canis y Felis kon heen brengen, zodat ze ook gelijk geholpen kon worden en ze weten dat de medische onkosten vergoed worden.

De pup van 3 maanden is opgenomen en is positief getest op de parvovirus en de kleine was ook erg uitgedroogd. De pup krijgt nu de zorg die ze nodig heeft en er zijn vele duimpjes nodig want ze heeft het erg zwaar.

 

UPDATE 22 OKTOBER

We duimen allemaal in de hoop dat ze blijft vechten maar realistisch gezien gaat het niet goed met haar, hoewel haar testen niet zo slecht zijn als we gedacht hadden. Hup Lía kleintje,  er zijn veel mensen die je steunen, je bent in de beste handen bij de Gades kliniek, we zullen er alles aan doen zodat je het leven kunt leiden dat je verdient.