Je bent hier:

Pai zonder baasje

UPDATE 14 FEBRUARI - Helaas is het baasje van Pai overleden. In deze maanden is er niemand bij haar op bezoek geweest en is er geen familie te vinden. Echt niemand heeft naar haar gevraagd....zo triest.

Olga gaat nu de procedure opstarten om Pai te claimen en de chip op de naam van Canis y Felis te zetten.Pai kan dan alle vaccinaties krijgen en ter adoptie gezet worden.

 

Dit is Pai zijn avontuur - Pai werd gevonden op een strand, zijn halsband en riem nog om. Pai zijn bazinnetje lag in het water en men dacht dat ze was overleden. Het bleek dat deze mevrouw nog leefde toen ze haar uit de zee gehaald hadden en ze zijn de reanimatie gestart. Die mevrouw is naar het ziekenhuis gebracht en ligt vanaf dec ligt ze al in coma

Pai is naar de gemeentelijke asiel (dodingscentrum) gebracht en daar zat het arme manneke. Pai is blind en het moet voor hem een doodsangstige ervaring geweest zijn. Toen Olga hiervan hoorde heeft ze contact opgenomen met de gemeentelijke asiel en Pai mocht die tijd bij Olga dan in de pleegzorg blijven. Het manneke heeft een halsband met zijn naam om, vandaar dat de naam bekend is. 

Pai heeft een chip maar het nummer was Olga onbekend en ze riep onze hulp in. We konden achterhalen dat het begin van het nummer in Servië was maar helaas kun je in Europa niet de chipnummer van dat land opvragen. We hebben de hulp ingeroepen van een stichting die in Servië een asiel helpt en die hun dierenarts gaf onze de volgende informatie

We konden dus zien dat de hond inderdaad Pai heet en dat hij geboren is in 2018. Ook konden we nu zien hoe zijn bazinnetje heet. Deze mevrouw ligt nog steeds in coma en al die tijd is niemand op bezoek geweest of heeft naar haar gevraagd. Wij zijn nog druk op zoek naar familieleden van haar en in de hoop dat we iets vinden en we ook weten wat we met Pai "moeten".

Pai zijn toekomst is onzeker en ligt in de handen van de gemeentelijke asiel, de perrera. Als de mevrouw in coma blijft of overlijdt dan krijgen zij de bevoegdheid over het hondje... We hopen dat Pai hoe dan ook een veilige toekomst mag krijgen en we doen alles wat in onze macht ligt om Pai hierbij te helpen.