Je bent hier:

Opbrengst verloting voor Latidos Gatunos

Reyes Pina Benjumea van Latidos Gatunos heeft al een paar keer een noodoproep naar ons gestuurd maar wij konden op dat moment haar geen hulp bieden die ze nodig had.

Vorige maand kregen we weer een berichtje van Reyes met de vraag of we misschien iets voer voor haar hadden. Ze draagt de zorg voor ongeveer 37 katten en zou via een een inbeslagname nog eens 40 katten en 3 honden erbij krijgen. De nieuwe verloting is gestart en de opbrengst is naar haar toe gegaan om voer te kopen. Ook kregen we nog een extra donatie van 100 euro voor Latidos Gatunos en dit geld besteed Reyes aan de castratieproject van haar katten.

­---------------------------------------------------------

Het berichtje van Reyes: We hebben geen woorden om uit te drukken hoe dankbaar we zijn voor deze prachtige donatie!!!!!!  Natvoer voor onze redding twv €150. Daarnaast €100 om ons te helpen met de castratie van de laatste reddingen!!!!!

Duizenden en duizenden dank aan Friends of Animals voor jullie geweldige werk!!!!!. Je geeft ons kracht om voor hen te blijven vechten!!!!! ♥️♥️♥️ Bedankt dat je ons helpt om dit gevecht minder tot last te maken!!! ♥️♥️♥️

Een hele blije Reyes, Lieve mensen dank jullie wel voor jullie hulp en steun!!