Je bent hier:

Opbouwen pallets 3 juni

Zondag 3 juni werd er hard gewerkt in de opslag. Maarten had Diana in Vlaardingen leeggehaald en kwam deze donaties brengen, ook de hond mocht mee om even te kijken Very Happy

Gabi, Sandra en Marijke kwamen de pallets opbouwen en die hadden de vaart er goed in. Maar liefst 5 pallets hebben ze opgebouwd en in totaal staan nu 8 pallets klaar.

Deze pallets zullen we zo snel mogelijk naar Spanje sturen.

update 9 juni - Vandaag werden de 8 pallets opgehaald door het transportbedrijf, maandag zullen ze richting Spanje vertrekken. Vandaag geen gesleep met de palletwagen want Kuik ijzer en metaal te Ruinen hielp een handje mee en zette de vorkheftruck in. Het inladen was zo gepiept en alles staat nu startklaar.

Een kleine verandering want de pallets gaan niet naar Masquechuchos maar naar Aurora in Cadiz. Aurora zal ook de donatie's verdelen aan bv het dodingscentrum en andere organisaties in de buurt die hulp nodig hebben, we zullen jullie hier over informeren als de foto's binnen komen. Waarom niet naar masquechuchos? Het transportbedrijf waar we altijd mee samenwerken rijdt alleen op zuid Spanje en Masqeuchuchos zit in noord Spanje. We hebben een aantal offertes de deur uitgegooid en tot onze grote schrik is het goedkoopste een offerte van 1872 euro, Om te zeggen we sturen dan 4 pallets... dan is het in verhouding te duur en zijn er andere oplossingen.

We sturen dus nu deze 8 pallets naar Zuid Spanje, we gaan geld overmaken voor 2400 kg voer wat Masquechuchos dan kan kopen. Ook gaan we een doos of meer dozen met de tijd via de post versturen met bv anti vlo/teek middelen, wormkuren, medicijnen.

Het is heel jammer dat we geen pallets vol naar MC kunnen sturen maar financieel gezien is het niet meer haalbaar voor ons. We houden onze ogen en oren open om te zien of we ergens een goedkoper transportbedrijf voor Noord Spanje kunnen vinden.

Mocht je anti vlo/teek middelen, medicatie, wormkuurtjes over hebben? Ze zijn dus meer dan welkom zodat we snel een mooie grote doos naar MC kunnen sturen die 200 honden en 100 katten onder hun hoede hebben.