Je bent hier:

Ook een inzamelbak bij Dierenkliniek Nieuw Houten

Ook een medicijnen inzamelbak mochten we plaatsen bij Dierenkliniek Nieuw Houten. Terug gekomen medicatie, medicijnen over datum worden voor onze dieren in Spanje bewaard. Hier zijn we ontzettend blij mee en is een ontzettende grote steun voor onze dieren. We zijn Dierenkliniek Nieuw Houten hier ook zeer dankbaar voor.

Na 10 jaar is de Dierenartsenpraktijk Schonauwen verhuisd naar Lange Schaft 11, in het hart van Houten. Niet alleen zijn ze verhuisd maar hebben ook een nieuwe naam gekregen - Dierenkliniek Nieuw Houten Het vertrouwde team staat nog steeds voor u klaar: Mirthe Roerdink (dierenarts) en Sharon Gonggrijp (paraveterinair assistente). Daarbij is ook Marijne Kruijt (paraveterinair assistente) hun team komen versterken op de dinsdagavond en donderdagochtend.

Dierenkliniek Nieuw houten is een moderne kliniek met een volledig uitgeruste spreekkamer, operatiekamer, apotheek, laboratorium en verpleegruimte. Moderne apparatuur: digitale röntgen (ook tandheelkundig), hoogstaande tandheelkundige behandelingsunit, narcose apparatuur en bewaking, analysemogelijkheden van bloed, urine en ontlasting. Een gemotiveerd team met verantwoordelijkheidsgevoel. Optimale samenwerking met specialisten. Ze werken samen met de Universiteit Utrecht en de Specialistische Dierenkliniek Utrecht.

Kortom bij Dierenkliniek Nieuw Houten ben je aan het goede adres voor optimale verzorging van uw dier

Lange Schaft 11
3991 AP Houten
info@dierenklinieknieuwhouten.nl

dierenartshouten.nl
www.facebook.com/Dierenarts.Schonauwen