Je bent hier:

Ook Brisa heeft hulp nodig van de 50% actie

Dit is Brisa, ze is vorig jaar uit de kennel gehaald door Yazmina. Brisa kon niet goed lopen en had verschrikkelijke pijn. Yazmina is met haar naar de dierenarts geweest en er zijn foto's gemaakt.

 Brisa had haar poot kapot en moest hieraan geopereerd worden wat ook is gebeurd.

 

Helaas bleef Brisa klachten houden en de dierenarts heeft weer foto's gemaakt en zag op de foto dat er ruimte tussen 2 wervels zat en ook hieraan is Brisa geopereerd. Maar ook deze operatie gaf niet de gewenste resultaten en Brisa loopt nog steeds mank, scheef en heeft geen controle over haar poten

Yazmina heeft daarom besloten om naar een andere arts te gaan om te zien of die wat voor Brisa kon betekenen. Brisa heeft pijn in het gebied waar de operatie is geweest en daar is ook een knobbel ontstaan. De nieuwe trauma dierenarts wil heel graag een MRI scan bij Brisa laten doen om te kijken of er zenuwen beklemd zitten en hoe het zit met die heupfractuur...die Brisa ook blijkt te hebben.

Ook gaf hij aan dat wellicht de poot die geopereerd is ook nog geamputeerd moet worden omdat Brisa er heel veel pijn aan heeft en de poot staat steeds verkeerd onder haar , waardoor ze ook niet normaal kan lopen.

Ze zou dan later fysio, revalidatie kunnen krijgen om zo weer spiermassa op te bouwen want de hele spiermassa aan de achterkant is weg. Maar voor nu krijgt Brisa flinke pijnstilling omdat ze door de pijn zich ook niet gaat ontlasten en hier dan ook weer problemen mee heeft. Het is erg belangrijk dat er een MRI scan komt zodat aan de hand van die beelden verdere stappen genomen kunnen worden zodat Brisa een gelukkige kat zonder pijn kan worden. De MRI scan kost 608 euro, hoe graag ze Brisa ook wil helpen, dit geld heeft Yazmina niet.

De 50% actie houden we ook voor Brisa.... hoe fijn zou het zijn als we Yazmina hierbij kunnen helpen zodat Brisa van die ellendig pijn afkomt.