Je bent hier:

Olga betrokken bij een autongeluk

Olga was op weg naar de dierenarts met hond Pequeno en Max en kitten Negri. Haar vriendin die reed was aan het inhalen en de auto raakte in de slip , raakte de vangrail ..en kwam tot stilstand. De auto vulde zich met rook en ze waren bang dat de auto in brand zou vliegen maar beseften toen dat de rook van de airbags kwam. Zo op het oog leek alles goed te zijn met de honden maar de kitten was niet te vinden. Olga vond de kleine uiteindelijk onder een stoel waar hij doodsbang zat.

 

De weg was glad van de regen en haar vriendin week uit om een andere auto niet te raken en raakte hierdoor in slip. In de regen moesten ze wachten op de kraan die de auto van de weg heeft gehaald. Toen was het wachten op een vriend van Olga die kun kwam ophalen.

Bij de dierenarts zijn foto's genomen en echo's en Pequeno en Kitten Negri zijn oke. Helaas is Max gewond geraakt en zagen ze kneuzingen op de blaas en nieren. Ze hebben Max verder onderzocht om te kijken of er niets kapot was en het bleek dat Max ook zelf niet meer plassen kon, nu kan dit nog van de schrik zijn.. maar ze hebben Max zijn blaas geleegd en hij verblijft nu bij de dierenarts om te zien hoe dit zich verder ontwikkeld.

Helaas is Olga ook gewond geraakt en nadat ze de dieren bij de dierenarts hebben afgegeven zijn ze doorgegaan naar de spoedeisende hulp. Olga had tintelingen in de armen en was duizelig. Olga heeft een cervicale verstuiking en heeft medicatie gekregen en moet rust nemen. Er wordt nu een revalidatie programma voor haar opgestart met fysio enz... om dit alles weer te herstellen.

We hopen dat Olga snel en spoedig mag herstellen want oh wat zal het moeilijk voor haar zijn om niet op pad te gaan om de dieren te redden.... Hierdoor zullen ook bv foto's van het transport/de donaties, updates van de dieren wat vertraging oplopen en we hopen dat jullie begrip er voor hebben dat dit even compleet onmacht is