Verkoop etuis - Voer

Yazmina heeft de eerst lading voer besteld bij zooplus,  zodra dit aan is gekomen en ze deelt uit aan de kolonies zullen we die foto's hier nog bij plaatsen.

Lees meer »

Krabpalen

Vandaag zijn de krabpalen, die besteld zijn bij Zooplus afgeleverd bij Paloma van La Tribu de Gaia, dit weekend gaan ze de palen opbouwen..  wordt vervolgd 

Lees meer »

Update - Kat in Spanje met nederlandse chip

De kat in Spanje met Nederlandse chip heeft zich tijden niet laten zien.  Zoals de afbeelding aangeeft is het een vrij groot gebied waar hij zich bevind, maar door hevige regenval zochten de katten schuilplekken op en was het vermoeden dat hij zich in een leegstaande hotel schuil hield.

Lees meer »

La Tribu De Gaia

We zochten hulp voor de Nederlands kat die in Spanje liep en we kregen bericht van Paloma van de organisatie Tribu de Gaia dat zij ons wel wilde helpen.  Ze heeft vervoer gezocht dat de kat Torremolinos naar Huelva kon reizen en ging dan de kat voor ons opvangen. Dit alles bleek niet meer nodig te zijn omdat een andere organisatie de kat onder hun hoede wilde nemen.

Lees meer »

Overboeking Yazmina

Vandaag hebben we 200 euro overgemaakt naar Moreno Vilar Yazmina van de verkoop van de prachtige etuis en donaties.  Yazmina gaat dit geld gebruiken voor de kolonie katten die ze onder haar hoede heeft.

Lees meer »