Je bent hier:

Nieuwe verloting - Trekking 10 mei

In de verloting een Philips Senseo Switch Het winnende lot is nummer 14 - Gefeliciteerd Jessica van Vliet

Voor slechts 1,00 per lot kun je kans maken op de Senseo Switch

Koffie per kan of kopje? Beide! Je hebt voor elk moment jouw favoriete koffie met de Philips Senseo Switch in de kleur zwart. Dankzij de heerlijke Senseo koffiesmaken en de DualBrew-technologie hebt je altijd een perfect kopje Senseo padkoffie met een rijke en verrukkelijke crèmelaag.

Uniek in zijn soort Het enige 2-in-1-koffiezetapparaat met filterkoffie en koffiepads. Drink jouw koffie op zijn best. De DualBrew-technologie zorgt dat elke kop Senseo koffie en elke kan filterkoffie perfect worden gezet met de juiste hoeveelheid druk en de juiste hoeveelheid water. Zet een grote kan van jouw favoriete filterkoffie om te delen of geniet met één druk op de knop van de verschillende Senseo smaken voor je alleen.

Met onze gebruiksvriendelijke en handige DualBrew-technologie kan je nu mokken en koppen koffie zetten met filterkoffie en koffiepads. Met Senseo Switch kan je genieten van een grote verscheidenheid aan koffiepad- en filterkoffiesmaken. je kan dus altijd de koffie drinken die je het lekkerst vindt.

De trekking zal plaatsvinden op 10 mei 2018 - Om de trekking eerlijk te laten verlopen gebruiken we gebruiken voor de trekking de staatsloterij - De winnende nummers zijn de laatste 2 eindcijfers van de hoofdprijs van de staatsloterij.

De trekkingsuitslagen kun je hier vinden - loten-staatsloterij.nederlandseloterij.nl/ trekkingsuitslag

We zullen de eindcijfers en de winnaar hier op de site publiceren en de winnaar via een email op de hoogte brengen.

Alle lotnummers >>>>>>>