Je bent hier:

Nieuw project - BESCHERMINGSPROJECT

INENTINGEN - VACCINATIES - ANTIWORM KUREN

We zijn het beschermingsproject opgestart door we hond Bosé zijn verloren en dit had voorkomen kunnen worden. Bosé zwierf op zijn minst al 10 dagen rond maar hij liet zich niet vangen. Zoveel pogingen zijn gedaan maar zijn angst was te groot en hij vluchtte keer op keer. Maar toen werd hij aangereden door een auto en raakte ernstig gewond. Bosé zijn staart was gebroken en die is geamputeerd en hij had een gebroken heup die met pennen is vastgezet. Bosé herstelde en ging terug naar het asiel.

Een jaar later werd Bosé ziek en is naar de dierenarts gebracht. Hij bleek de Ziekte van Weil te hebben. Na een paar dagen is Bosé in geslapen want er was helaas niets meer voor hem te doen. Dit alles had voorkomen kunnen worden en dat maakt het zo triest. Met een simpele inenting van € 3,80 had Bosé nog geleefd.

We zijn dit project gestart om te proberen dat niet nog mee dieren sterven wat niet nodig is en voorkomen kan worden. De vaccinaties, inentingen maar ook de anti wormkuren vallen onder dit project. We zullen met de tijd de aanvragen aanvullen, we beginnen nu met de aanvraag van Masquchuchos Om de honden te beschermen tegen de ziekte van weil moeten ze 1x per jaar een vaccinatie hier tegen krijgen. Deze kost 3,80 per hond, op dit moment zijn er 153 honden in het asiel bij Masquechuchos. De vaccinaties moeten per 10 stuks gekocht worden, om alle honden te vaccineren moeten we dus 16 pakken - totaal 160 vaccinaties kopen. D

it alles kost € 608,00 Dit is heel veel geld en daarom gaan we ook sparen voor de vaccinaties. Als we het bedrag van € 38,00 euro bij elkaar hebben gespaard kunnen we 10 vaccinaties kopen en 10 honden de bescherming geven. Zo zullen we stap voor stap hopelijk met jullie steun alle honden deze bescherming kunnen geven.

Wil je helpen en een donaties hiervoor doen? Dit kan op bankrekeningnr. NL81 RABO 0108 4441 12 t.n.v. Friends of Animals te Vledder o.v.v. beschermingsproject.

De updates zullen we hier plaatsen >>>>>