Je bent hier:

Medicatie voor Gina

Gina leefde als fok teef een verschrikkelijk leven. Dag en nacht vast aan een ketting bevestigd aan een boom, mishandeld en dat was haar leven.

Broodmager.. en ze was zeer zwak. Gina is met nog 5 andere honden in 2012 gered door Aurora. Haar verleden heeft zijn tol geëist want Gina kreeg last van haar gewrichten en ze bleek artrose, artritis te hebben. De slijtage was ernstig en Gina kon niet meer zo rennen en spelen zoals ze graag wilde. Wij hebben toen een rolstoel voor haar gekocht en naar Spanje gestuurd. Voor Gina is het een feest als ze in haar rolstoel mag en ze met haar bal kan spelen.

Voor Gina is er weinig meer te doen en is het meer een kwestie van zorgen dat ze geen pijn heeft en lekker laten leven zolang het nog kan. Om Gina te helpen hebben wij 4 alternatieve middelen naar Spanje gestuurd die haar botten en spieren ondersteunen. Deze middelen bevatten oa. MSM, duivelsklauw, chondroïtine. We hopen dat deze middelen Gina iets kunnen helpen en ze in ieder geval stabiel blijft.