Je bent hier:

Kolonie katten 'van' Yazmina

Colonia Pastora 30 katten - Colonia Josefa 30 katten - Colonia David 20 katten - Colonia Blanca paloma 30 katten - Colonia polvero 40 katten - Colonia casetilla 10 katten - Colonia pisos 30 katten - Colonia piscina 10 katten - Colonia barriada 10 katten - Colonia maíz 10 katten.

Het zijn gecontroleerde kolonies, maar door er nu een nieuwe kolonie bij gekomen is en mensen dumpen hun katten gewoon in de kolonie... staat de teller nu op 40 katten die nog geholpen moeten worden. De gemeente betaald de castraties van deze kolonies, niet het herstel van deze operatie, medicatie of overige medische onkosten. 

De foto's zijn van een nieuwe kattenkolonie - De nieuwe kolonie bestaat uit 25 katten, 6 vrouwtjes zijn al gecastreerd (twee van hen waren zwanger) en één is 6 dagen geleden bevallen. Deze katten kolonie's  wordt verzorgd door Yazmina en vrijwilligers. Elke kolonie heeft zijn vast verzorger, die dagelijks het voer vullen.

Het voer mengen ze thuis alvast zodat ze dit niet in het donker daar hoeven te doen.Ze mengen nat en droog voer door elkaar, dit omdat nat voer duurder is en zo kunnen ze langer met de blikken doen. Onderstaande foto's van het voer kon nog gekocht worden met het geld van de 50% actie, deze donatie is nu op. 

*Voer behoort tot de eerste levensbehoefte en wij willen graag helpen dat de dieren de juiste voeding krijgen.  Daarom hebben we een voerproject opgezet, met de donaties aan dit project wordt voer gekocht.
Als er geld genoeg bij elkaar is gespaard dan kopen we het voer in Spanje, op die manier wordt er geen geld verspild aan transportkosten en komt alles ten goede aan de dieren.

Je kunt sponsor worden van het project met een eigen gekozen bedrag kun je maandelijks voer doneren en op die manier meehelpen om de voerbakjes van de dieren te vullen met goed voer.  Ook eenmalige donaties zijn meer dan welkom aan dit project. Meer over dit project kun je hier vinden >>>>>>>