Je bent hier:

Kat Ocean werd aangeschoten

Ocean is een poes die werd geboren in een dorpje vlak bij de vissers pier waar een vrijwilliger van Canis y Felis werkt. Zij en haar collega's zorgden voor Ocean en haar moeder. Ze hebben ze laten castreren, hebben schuilhuisjes geplaatst en er was nooit gebrek aan water en voer. Dit was voor de katten de ideale situatie want ze waren blij en vrij.

Ze dachten dat de plek gewoon veilig was en met de goede zorgen van al die mensen kon het gewoon niet beter... Het kwam dan ook als een shock toen bleek dat Ocean was aangeschoten.. ze zijn gelijk naar de dierenarts gegaan en vanaf de dierenarts is Ocean bij Canis y Felis nu in de opvang gekomen.

Het bot is flink beschadigd door de schot en een operatie om alles te herstellen kost 600 euro. Dit is heel veel geld.. en Canis y Felis hoopt dat ze het geld bij elkaar kunnen krijgen zodat Ocean geopereerd kan worden.

De baas van die vrijwilliger heeft de mams van Ocean mee naar huis genomen en de bedoeling is dat als Ocean geopereerd is dat Mams en Ocean in de opvang van Canis y Felis weer herenigd worden.

Ocean en haar moeder hadden een super leuk leven op de pier maar helaas kwam een gestoord iemand langs die de trekker overhaalde...... Ocean heeft het dan wel overleefd maar heeft wel een dure operatie nodig. Ocean is op zoek naar een fosterbaasje maar ook donaties voor de operatie zijn meer dan welkom.

Updates en filmpjes zullen we op het forum plaatsen  >>>>