Je bent hier:

KAT LUCIA HEEFT 3 BREUKEN EN MOET GEOPEREERD WORDEN

Dit is Lucia, ze moet dringend geopereerd worden. Ze heeft 3 breuken opgelopen door een val, mogelijk door een raam of een balkon.

De waarschuwing over haar kwam van een meisje dat zei: IK HEB HAAR OP DE WEG GEVONDEN....Yazmina denk echter dat de kat van haar is en zij niet de dierenartskosten wil betalen.

Lucia heeft een dubbele factuur in haar dijbeen van het rechterbeen en een breuk in het scheenbeen links, links heeft ze een dislocatie in haar vingers, er moet een implantaat geplaatst worden die er voor zal zorgen dat de boel op zijn plaats blijft zitten, zodat ze als ze ouder is niet kreupel gaat worden door slechte gewrichten.

De operatie voor Lucia kost € 1258.19, Lucia is nog maar 4 -5 maandjes oud en heeft nog een heel leven voor zich. Het is een mega grote uitgave en Yazmina heeft al een schuld bij de dierenarts en die mag ze niet verder laten oplopen.

 

Ze is gelijk op facebook een inzameling gestart en heeft tot nu toe € 430.00 ingezameld. We delen het bericht van Lucia en wellicht willen jullie dit ook doen? We hopen dat het geld voor de operatie bij elkaar komt en Lucia geholpen kan worden.

Mocht je ook willen helpen? Echt elke euro is meer dan welkom.. als 1259 mensen 1 euro overmaken dan is het bedrag al bij elkaar. Elke euro telt dus en is heel belangrijk.

Donaties mogen naar NL81 RABO 0108 444112 - t.n.v Friends of Animals te Vledder o.v.v Lucia of het kan ook via de betaalverzoek. betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/

We houden jullie op de hoogte over Lucia