Je bent hier:

Hulp voor Palili

Een groot drama heeft zich afgespeeld bij Palili in Sevilla, er heeft een brand gewoed en alles voor de dieren is verloren gegaan. Ze heeft niets meer.... de 24 honden hebben het gered maar 4 honden hebben brandwonden en zijn bij de dierenarts. Palili blijft maar huilen want ze kan zelf niets, ze heeft door ze de dieren wilde redden haar beide handen verbrand die nu in een dik verband zitten.

Palili haar werk is om dieren te transporteren naar hun nieuwe baasjes voor diverse organisaties in Spanje. Haar werk kan ze nu niet doen vanwege haar verwondingen maar ook heeft ze geen materiaal meer. Alles voor de dieren is verbrand, de benchen, transportboxen enz die deel uitmaken van haar werk.

Palili is een echte dierenvriend en vangt zelf ook dieren op, ze let goed op waar de honden heen gaan. Palmy van 3 maanden was geadopteerd en ze moest Palmy naar haar nieuwe baasjes brengen. Daar aangekomen had ze van nou ik vertrouw jullie niet en heeft Palmy niet af gegeven. Palmy is toen bij Aurora gekomen, Palili en Aurora zijn vrienden van elkaar.

Aurora vroeg ons ook om hulp of wij iets voor Palili konden doen. Aurora is zelf ook een hulpactie op gestart en dekens, manden zijn verzameld en worden morgen naar Palili gebracht. Wij hebben 250 euro naar Aurora overgemaakt (dankzij de veiling) zodat de honden de eerste hulp kunnen krijgen voor hun brandwonden. Aurora zorgt dat dit bij de dierenarts van Palili terecht komt.

Er stonden 2 pallets klaar om naar Valencia te vertrekken maar het transportbedrijf nam contact met ons op dat hij dit jaar niet meer naar Valencia gaat alleen nog naar Zuid Spanje. In dit geval kwam het goed uit want volgende week komen de 2 pallets met hulpgoederen die al klaar stonden bij Palili aan. We houden jullie op de hoogte en proberen uiteraard Palili en de honden te helpen waar we kunnen.

Transport  >>>>                           Updates Palili >>>>>>