Je bent hier:

Hulp voor Khatucai

Een noodkreet van Josefine van Khatucai. Dit jaar hebben ze al 30 kittens uit het dodingscentrum gehaald, de meeste konden gelijk door naar de dierenarts.

Ze hebben dringend hulp nodig want aan droog en nat voer is een groot gebrek. Zelf zijn ze bijna niet meer in staat dit te kopen omdat de schuld bij de dierenarts inmiddels is opgelopen tot 3591,43. Ze mogen en kunnen dit niet verder laten oplopen. Ze moeten eerst een gedeelte aflossen. Ze moeten nu contant bij de dierenarts afrekenen en het geld wat ze hiervoor gebruiken daar wordt normaal voer van gekocht.

De FIV positieve katten hebben urineweg problemen gekregen en ze hebben hier dieetvoer voor nodig. Een kat die was gevonden, bleek een gebroken poot te hebben en moest worden geopereerd. Katten die verkouden zijn... er komt geen eind aan.

Hoe graag we het ook zouden willen, wij kunnen niet hun volledige schuld afbetalen omdat we helaas dit bedrag ook niet hebben. Maar dankzij de veiling zijn we wel in staat hier een beetje bij te helpen. We hebben 1000 euro overgemaakt naar Khatucai voor een gedeelte aflossing van de schuld.

Ook hebben we dankzij de sponsors van het voerproject 60 kg kittenvoer kunnen bestellen en dit naar Khatucai laten verzenden.