Je bent hier:

Hulp voor Huellas con Esperanza

De noodklok werd geluid want Huellas con Esperanza heeft hulp nodig. Ze hebben schulden bij dierenarts, er is geen voer meer en er is ook geen geld.... een onhoudbare situatie Het asiel heeft 8 kennels die ruimte biedt aan 3 honden per kennel, kortom ruimte voor 24 kleine tot middelgrote honden. Op dit moment hebben ze 23 volwassen honden en 15 puppy's en dan hebben ze ook nog 4 honden in een host die maandelijks betaald moet worden.

Ze krijgen de 1 na de ander hond aangeboden maar ze kunnen niet helpen, ze hebben de ruimte niet en het geld niet. Dit alles is ook niet met 4 vrijwilligers te doen en op te lossen. Ze hebben daarom de noodklok geluid en om hulp gevraagd. Meer vrijwilligers, pleeggezinnen, financiƫle donaties en materiƫle .. voer .. voer .. voer.

In het verleden hebben we transporten naar Huellas con Esperanza gestuurd en dit gaan we in september ook weer doen. Begin september gaan we een aantal pallets opbouwen zodat ze wat voer, medicatie enz voor de honden krijgen. Daarmee zijn ze alleen nu nog niet geholpen.... Wij hebben 200 euro uit het voerproject potje naar Huellas con Esperanza overgemaakt zodat ze voor het transport al voer voor de honden kunnen kopen.

We houden jullie op de hoogte en zodra er nieuws is zullen we de updates plaatsen.

Informatie ( heden en verleden) over Huellas con Esperanza >>>>>

vorige transporten
http://friends-of-animals.actieforum.com/t5192-8-sept-2-pallets-aangekomen-bij-huellas-con-esperanza

http://friends-of-animals.actieforum.com/t5198-6-okt-2-pallets-voor-huellas-con-esperanza