Je bent hier:

Hulp gevraagd

We kregen een noodoproep van Sergio. De honden hebben het zo koud en ze hebben dekens nodig of wij hun alsjeblieft kunnen helpen

Dekens hebben we... In onze opslag liggen nog veel dekens en mandjes, maar helaas ontbreekt het ons aan geld om nu alweer een transport naar Spanje te sturen. We hebben in januari pallets met hulpgoederen naar Canis y felis, Aurora, Michel Rescue dogs en naar Santuario Refugio La Pepa gestuurd. Op dit moment staat er 1500 kg hondenvoer klaar bij het transportbedrijf om naar Masquechuchos te vertrekken.

Ondanks dat we de hulpgoederen hebben, hebben wij nu geen geld meer om nog een transport te sturen. Hoe graag we de honden van Ladridos Felices ook willen helpen... Het gaat financieel niet helaas....

Een pallet naar Spanje sturen kost 130 euro en wellicht zijn er mensen die ons hierbij een handje willen helpen zodat de honden van Ladridos Felices ook een mandje en warme dekens kunnen krijgen.

De transporten met hulpgoederen zijn zo belangrijk voor de mensen in Spanje. Voer, mandjes, dekens, medicatie... Zoveel goederen voor de dieren om hen een comfortabel leven in het asiel te geven en voor de vrijwilligers zijn de transporten een grote steun in de rug doordat zij de uitgaven van bv de medicatie en het voer niet hebben.

Dat de transporten belangrijk zijn, is duidelijk en de foto's die we altijd plaatsen laten ook zien hoe blij ze ermee zijn. Maar er hangt wel een prijskaartje aan het versturen van de pallets en als je bekijkt wat er op een pallet staat dan is 130 euro niet duur en een schijntje van de waarde van de goederen die we sturen.

Maar als we 11 pallets sturen is dit wel een bedrag van 1430 euro en dat is veel geld, heel veel geld. We proberen met de opbrengst van de veilingen en de opbrengst van zegelverkoop etc. op Marktplaats de transporten te betalen, maar dit is niet afdoende... We hopen echt dat we hier steun bij kunnen krijgen zodat wij wel een transport naar Ladrios Felices kunnen laten gaan.

Wil je een donatie doen? Dan kan dit op rekeningnr : NL81 RABO 0108 4441 12 t.n.v Friends of Animals te Vledder o.v.v transport

Meer over Ladridos Felices >>>>