Je bent hier:

Hulp gevraagd voor pup Tokyo met gebroken kaak

De hulp van Canis y Felis werd ingeroepen want er was een pup gevonden die gewond was. Ze zijn met de kleine naar de dierenarts gegaan en zoals het lijkt is de pup aangevallen door een grotere hond.

De dierenarts heeft foto's gemaakt en de puppy heeft de kaak gebroken en de traanbuis is beschadigd. Ze jankt en piept er over als ze aan haar bekje komen. De dierenarts gaf aan dat ze met een specialist nog gaat overleggen maar dat een operatie nodig is en dat deze ongeveer 350 euro zal bedragen.

Een groot probleem voor Canis y Felis want dit geld hebben ze niet... ze hebben nog niet eens de operatie van pup Heather afgelost die een gebroken dijbeen had. Ze konden deze kleine rakker toch niet aan hun lot overlaten en zeggen nou neen die nemen we niet onder onze hoede want het geld hebben we niet.... ook pup Tokyo heeft recht op een goed leven met de medische zorg die er nodig is.

We hebben dankzij de donaties 350 euro naar Canis y Felis kunnen overmaken.

 

Update 13 september - Tokyo is weer bij de dierenarts geweest en de dierenarts was zeer tevreden. Het gaat de goede kant op, Tokyo moet het snuitje nog minimaal 15 dagen om en deze dagen ook nog de antibiotica. Na deze dagen moeten ze weer naar de dierenarts en worden er weer foto's genomen hoe de stand van zaken is. Tot nu toe gaat het voorbeeldig en we hopen dat dit zo blijft... Tokyo heeft geen pijn meer en is een blije, speelse pup geworden die alleen nog belemmerd wordt door het snuitje maar wie weet... we duimen dat het op deze manier goed gaat komen en misschien dan geen operatie meer nodig is.


alle updates van Tokyo zijn op facebook te volgen of via het forum >>>>>