Je bent hier:

Hulp gevraagd voor aanschaf vlo/teek banden

De warme dagen komen weer aan en in Spanje ligt de temperatuur al weer hoog en de vlooien/teken, parasieten zijn al weer actief. Om de honden een goede bescherming te geven ook tegen leishmania worden de scalibor banden geadviseerd, deze zijn erg duur maar werken perfect.

Nu kunnen wij via Yazmina Moreno Vilar heel goedkoop Merlin banden kopen, de samenstelling is hetzelfde als de scarlibor. Alleen de Merlin zijn over datum, ze waren tot 01/03/2022. Nu maakt dit niets uit aan de werking maar dit is de reden waarom ze nu zo voordelig zijn.

Yazmina is voor jullie een bekende naam want wij hebben daar al transporten naar gedaan en ook heeft ze in december 500 euro ontvangen voor voer voor de vele honderden zwerfkatten die zij onder haar hoede heeft.

Wij kunnen dus via Yazmina goedkoop de banden kopen en het is een win win situatie. Yazmina kan met de opbrengst vele zieke katten hulp geven, ze laten castreren en voer geven. En wij kunnen met de banden de honden bescherming geven tegen vlooien/teken en leishmania.

We vragen jullie om hulp en hopen dat jullie een donatie willen doen. We willen de honden van onze opvangen een band geven, maar ook heel graag de 150 honden van de municipal de la perrera Athisa ( Gemeente asiel/dodingscentrum) 

Christina is 1 van de vrijwilligers die zich inzet voor deze honden en probeert een thuis of een organisatie voor ze te vinden. De honden die besmet zijn met Leishmania hebben geen enkele kans want niemand wil ze. Daarom is het zo belangrijk dat zij ook die bescherming en geen leishmania krijgen, dit bevorderd hun adoptie en krijgen ze tenminste een kans.

1 band kost 3.50, hoe meer banden we kopen hoe goedkoper zij worden tot 2.77 per stuk.

Helpen jullie ons mee? Elke euro is meer dan welkom.

Als je een donatie wilt doen dan kan dit op IBAN NL81 RABO 0108 444112 - t.n.v Friends of Animals te Vledder o.v.v banden of via de QR Code ( openen met de bankapp, tikke app, fotocamera van je foon, QR scanner, de betaalverzoek opent zich dan)