Je bent hier:

Hulp gevraagd - 2 honden en 2 katten gered uit erbarmelijke omstandigheden

Naast de opvang van Canis y Felis zit een kraakpand, zaterdag verschenen opeens 2 honden bij Canis y Felis aan de deur... ze waren bij de buren ontsnapt door een gat in het hek te maken. Samen met de honden zijn ze terug gegaan naar het pand maar er werd niet open gedaan en dit was zeer verdacht.

Ze wisten dat er meer dieren moesten zijn want toen ze maanden terug er waren liepen er ook 6 katten. Met in hun achterhoofd dat het pand niet meer bewoonbaar was en de dieren aan hun lot waren overgelaten besloten ze naar binnen te gaan en de deur te forceren.

Wat ze daar aantroffen benam hun het adem... Olga verteld dat ze nog nooit van haar leven zo een vieze geur had geroken. Alles rook naar uitwerpselen en urine.. de muren, de vloer.. echt alles zat er onder. Misselijk, overgevend zijn ze het huis door gelopen op zoek naar de katten. In het huis vonden ze slechts 2 katten. Deze 2 katten waren doodsbang en hebben een tijd zonder water gezeten want ze waren uitgedroogd. Waarschijnlijk durfden ze niet rondlopen om water te zoeken vanwege de honden.

Alles was een chaos, een bende.. en de geur zullen ze nooit van hun leven meer vergeten. Na de opvang van Tesla en de medische zorg die ze nodig had/heeft staat Canis al op de rand van de afgrond.. maar Olga schreef de dieren moesten daar weg, daar laten is hun dood en nu zijn de 2 honden en 2 katten bij Canis y Felis.

Deze dagen gaan ze met de dieren naar de dierenarts om te te laten testen op ziekten, voor de inentingen, chip, castratie enz... Canis y Felis heeft heel hard hulp nodig, financieel stonden ze al niet goed en dit kan een nekslag voor hun betekenen. Maar je laat de dieren niet aan hun lot over en gokt en hoopt dat er mensen zijn die een reddende engel willen zijn en misschien iets willen bijdragen aan de kosten die gemaakt worden.

We hopen dat er veel engelen zijn die Cans y Felis hierbij willen helpen. Mocht je een donatie willen doen dan kan dit op ibannr IBAN: NL81 RABO 0108 4441 12 - BIC : RABONL2U tnv Friends of Animals. ovv Canis y Felis

Bedankt alvast namens de dieren