Je bent hier:

Gewonde Morgan van de straat gehaald

Ik ben Morgan en ik ga je in het kort vertellen waar ik vandaan kom en hoe ik nu behoor tot de geweldige familie Canisyfelis

Mijn huis is altijd de straat of liever het platteland geweest, hoewel ik 's middags af en toe stopte bij een huis waar ze eten naar me gooiden omdat ik graag eet Op een dag veranderde mijn geluk en dat is dat een "mens" die last had van mijn aanwezigheid, me neerschoot met een kogelgeweer en me sloeg en enorme pijn veroorzaakte in mijn voor- en achterbenen.

Ik begrijp het niet, want ik ben super aardig en ik hou van gestreeld worden ... Een meisje heeft me opgepakt en naar Canis y Felis gebracht. Ze twijfelden geen moment en we gingen meteen naar de dierenarts!

De dierenarts zegt dat ik een breuk heb in mijn heup ter hoogte van het heiligbeen en schaambeen. De breuk is niet verplaatst en ze gelooft dat met medicatie en rust het kan genezen en geen operatie nodig is. Hoewel ik mijn voorpoot veel hink omdat het erg gezwollen is, ondersteun ik het goed en het lijkt erop dat ik een juiste houding heb, zodat ze denken dat het alleen ontstoken is door de klap en met de medicatie het weer goed gaat komen.

Op 3 maart moet ik weer heen voor controle en gaan ze kijken of alles goed is genezen. Updates van Morgan in zijn dagboekje op het forum >>>>>>